Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik? és hova?...

Szerintetek melyik? és hova? a talpamon nagyon fájna?

Figyelt kérdés

[link]

vagy ez

[link]

2013. márc. 4. 15:02
 1/4 anonim ***** válasza:

Inkább a második.

Miért pont talp? Nem is látod, kopik nagyon..

Boka felé esetleg?

2013. márc. 5. 08:45
 2/4 A kérdező kommentje:

nem tudom oda akartam csak amint mondták meg hallottam nagyon kikopna

de köszönöm a véleményed és válaszod

2013. márc. 5. 14:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

A melyikre te döntsd el a választ. Én lábfejre, bokához, esetleg vádlihoz, vagy alkar-csuklótájékon, extrémebb vagy akkor nyakoldalára tudom elképzelni. Ha a westend féle galériát lesed, egyik macska (eléggé élethű) az enyém, lábfejre lett készítve, nem fájt vészesen. Talpadon viszont egy dolog, hogy nagyon fájna, bár kis mintánál ki lehet bírni, de valószínűleg nem lenne szép végül. Mivel rajta jársz, így a festék az első napon is már el-el mozdulna a bőröd mélyén, még a hámlás előtt bőven. Szóval talpra és tenyérre ne csináltass.

(amúgy a második cica szebb, de én úgy vagyok vele, hogy legyen minél egyedibb ;) )

Remélem hasznos voltam;)

- The Blueskin -

2013. márc. 7. 02:21
 4/4 A kérdező kommentje:

igen

köszönöm a hasznos választ

2013. márc. 8. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!