Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Okmány irodában álltalában...

Lilu8989 kérdése:

Okmány irodában álltalában meddig őrzik meg az elkészült személyi igazolványt?

Figyelt kérdés
Január 7ikén csináltattam meg a személyi igazolványom, mert az előző az megrongálódott. Februárban kaptam smst hogy elkészült, de addigra elköltöztem budapestről. az lenne a kérdésem hogy meddig őrzik meg a SZIG-T, ha nem tudtam érte menni? és esetleg ki küldik nekem postán az új címemre ha erre kérem őket? köszi a válaszokat.

2013. márc. 4. 08:53
 1/1 anonim ***** válasza:

Az elkészült, át nem vett személyazonosító igazolványt az elkészültétől számított egy évig őrzik az okmányirodában; utána selejtezik.

Arra vonatkozóan nem találtam semmit, hogy utólag lehet-e módosítani a döntést a postázásról, illetve irodai átvételről. Ha itt nem kap rá választ: célszerű telefonon érdeklődnie az okmányirodában, úgyis ott tudja intézni a postázást, ha mód van rá.

2013. márc. 4. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!