Melyik részben volt a Máday VS. Légy szitu?
szerintem az a második vagy harmadik vagy negyedik
de ami szerintem tuti az a kettő vagy három :)
igen én is ma találtam meg :dd mert tudtam h évnyitó volt, és onnan gondoltam h 4 nem lehet :d sokáig tartott mire rájöttem, de köszi mindenkineek <33
amúgy itt a rész ha valakit érdekel :D
Ezután meghallgattuk a tévében az igazgató, Monsieur Borrel
beszédét, ami annyiból volt izgibb, mint a tavalyi, hogy egy légy állandóan rászállt a hajára, és azt
hessegette. Miután Máday szó szerint kilökte a képből, következhetett az igazgatóhelyettes asszony
és a házirend-módosítás. A légy nyilván nem tudta, hogy kivel van dolga, így Mádayt is megpróbálta
megzavarni. A teremben Dave jóvoltából (aki rögtön magára vállalta a buki szerepét) elkezdődtek a
fogadások, „Máday vs. Légy” címmel. Talán ez volt a legemlékezetesebb évnyitó. Mellesleg Máday
nyert, mert egy gyanútlan pillanatban a kezében tartott vaskos házirenddel kilapította a legyet. Itt ért
véget a móka, illetve számunkra. Kinga egy kicsit tovább hőzöngött, és mindenképpen értesíteni
akarta a Green Peace-t, hogy az ig. helyettes állatkínzó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!