Kaposváron a színházparktól kell félni?
Figyelt kérdés
Sok rosszat hallottam már róla,megerőszakoltak lányokat megvertek fiúkat.Igaz hogy ott vannak a cigányoknak ilyen tanyája vagy mi?Nekem midnen este ott kell átmennem,ha kerülök nagyon sokat kerülök.Féljek vagy szép nyugodtan menjek?2009. szept. 12. 10:04
1/4 anonim válasza:
Nekem eddig semmi bajom nem lett.Pedig a parkon megyek keresztül a suliba,és vissza.Nyugodj meg :)
2/4 anonim válasza:
Az a Donner, meg Szentjakab...amiről te beszélsz...
3/4 anonim válasza:
Előző voltam, ugyhogy menj rajta át nyugodtan
4/4 anonim válasza:
Én hallottam sok mindent róla... Így "ismerősök"től... hogy miket csinálnak ott...
Legutóbbi, hogy ott b*sztak... de nem erőszakolak...de nem kell félned... Nyugodtan menj... Ha félsz akkor sokkal szarabb lesz... Öntudatosan végig. Ne nézelődj egyenesen előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!