Álmodok gyakran egy férfival a múltamból! Miért?
Én meg azt hittem, egyedül vagyok ezzel a problémával.
Ha össze szoktatok futni, akkor nemcsak a multadban szerepelt.
Azért álmodsz vele, mert szereted, és vágyódsz arrs, hogy vele légy.
Én tökéletesen megértem a problémádat.
Mekkora a korkülönbség köztetek?
A korkülönbség csupán 1 év:))))))))))
De ami eléggé gáz az-az,hogy kapcsolatban élek és talán ő is nem régóta:(((Ezért nem értem ,hogy mi lehet ez!!!!Valószínűleg ő nem is így gondolkozik az egészről,főleg így,hogy társra talált!!!Szeretem őt és azt kívánom neki ez a lány tegye őt boldoggá nagyon-nagyon:ennyire fontos nekem.
Volt egy srác még középsuliban, akibe nagyon beleszerettem, de nem alakultak köztünk jól a dolgok. Azóta is odavagyok érte. Elég sűrűn látom, mivel itt lakik az utcánkban. Neki nincs senkije, nekem egy nem túl jól működő, többéves kapcsolatom van. Sokszor álmodom róla, szinte keresem az utcán, bemagyarázom magamnak, hogyha nem lenne senkim, rögtön lépne, mert csak arra vár, hogy egyedül legyek... Aztán rájövök, ha igazán, tényleg, nagyon-nagyon kellenék neki, akkor így is lépne... :(
Már többször gondoltam rá, hogy elmondom neki, mit érzek, de még soha nem volt hozzá bátorságom, félek, hogy ő semmit sem érez irántam... Pedig az álmaimban olyan boldogok vagyunk... Ja és már rég kinőttünk a tinikorból (Ő 28, én 26)
Az én álmaimban sincs szex, "csak" ölelések, szeretet. Félek, hogy többet magyarázok bele ebbe a dologba, mint ami valójában, és attól is, hogy így akar a lelkem menekülni a boldogtalanságból.
Kedves Kérdező! Ebbe tényleg bele lehet dilizni! Sajnálom, hogy nem tudok segíteni!
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!