Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Sracok, baratkoztok olyan...

Sracok, baratkoztok olyan csajokkal akik EGYALTALAN nem tetszenek?

Figyelt kérdés
2009. szept. 11. 20:46
 1/4 anonim ***** válasza:
nem
2009. szept. 11. 20:53
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Örök mondás, hogy "Kösz, haver van elég, nekem csaj kell :P"
2009. szept. 11. 21:06
 3/4 anonim ***** válasza:
A kérdés az volt, hogy barátkoztok-e, és nem az, hogy kezdenétek-e olyan csajjal, akik nem tetszenek. A barátságnak mi köze van ahhoz, hogy hogyan néz ki a csaj? Az én baráti körömbe nagyon sok olyan csaj tartozik, akikkel nem járnék, de a társaságukban nagyon jól érzem magam. Van köztük duci, nagyon sovány, szeplős, de ennek ellenére jópofák. Szeretek velük dumálni, szórakozni, a barátnőm is ismeri őket, egész jól kijönnek. Egyébként, ha te fiúnak csúnya lennél, jól esne, ha kiközösítenének? Na ugye!!
2009. szept. 12. 09:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Előszőr is a kérdésre egy elfogulatlan válasz tőlem: Én a környezetemben rengeteg ilyen példát láttam már,van ilyen,úgyhogy fel a fejjel akik ilyenre vágynak,mert létező jelenség. Most a személyes véleményem: Én nem tenném. F.25 vagyok. Én igazán csak olyanokkal barátkozom,akik gondolkodásmódban,stílusban és elvekben olyanok mint én. Nők nem ilyenek! Ők mások. Ha nem érzek szexuális ingerenciát egy nő iránt,akkor teljesen hidegen hagy a társasága. Egyszerüen érdektelen, mert beszélgetni egyébként nem szeretek nőkkel, sosem értettem meg őket sok mindenben. Máshogy állnak hozzá sok mindnehez,ez engem kimondottan zavar. Csak általánsoítás, tudom hogy van olyan aki nekem is szimpatikus volt,elméletileg lehet,de még nem találtam ilyet. Fiú lány barátság tehát létezik,de magam részéről nem hiszek benne.
2010. okt. 1. 01:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!