Miért szeretik Selena Gomezt?
A fanok el se olvassák!!
Az én véleményem:Szerintem szelena egy csinált sztár aki nagyon elvan kapva,és nagyon sokan isteítik.A 6-8 éves korosztálynak talán bejön de nekem nem.Ismerek egy Selenátort és megkérdeztem tőle miért szereti,azt válaszolta:"Mert olyan aranyos arca van."
Attól hogy még "aranyos" attól még nem énekel jól.Lehet hogy most csak a Belieberségem szól belőlem,de 20 év múlva már el is felejtik.Ahogy Miley is megmondta:Ő sohasem fog felnőni.Az új filmjéről ne is beszéljünk...Próbál éretten viselkedni a kirívó ruháival,de akinek a klipjében rózsszín lovak vannak...
Az is zavar hogy amikor Demit kapták fel a Camp Rock-nak köszönhetően vele batátkozott,amikor minden nap a Jonas Brothers ment a rádióban akkor az egyikel kavart,És amikor Justinnak lett a legnagyobb nézetsége akkor vele járt.Pedig azt nyilatkozta hogy csak az öccse a következő nap jártak.Örülök neki hogy szakítottak JB-vel,De nem értem miért viselkesik így Justin.ÉS NEM CSAK A FÉLTÉKENYSÉG BESZÉL BELŐLEM!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!