Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért szeretik Selena Gomezt?

Sebők fanni kérdése:

Miért szeretik Selena Gomezt?

Figyelt kérdés

A fanok el se olvassák!!

Az én véleményem:Szerintem szelena egy csinált sztár aki nagyon elvan kapva,és nagyon sokan isteítik.A 6-8 éves korosztálynak talán bejön de nekem nem.Ismerek egy Selenátort és megkérdeztem tőle miért szereti,azt válaszolta:"Mert olyan aranyos arca van."

Attól hogy még "aranyos" attól még nem énekel jól.Lehet hogy most csak a Belieberségem szól belőlem,de 20 év múlva már el is felejtik.Ahogy Miley is megmondta:Ő sohasem fog felnőni.Az új filmjéről ne is beszéljünk...Próbál éretten viselkedni a kirívó ruháival,de akinek a klipjében rózsszín lovak vannak...

Az is zavar hogy amikor Demit kapták fel a Camp Rock-nak köszönhetően vele batátkozott,amikor minden nap a Jonas Brothers ment a rádióban akkor az egyikel kavart,És amikor Justinnak lett a legnagyobb nézetsége akkor vele járt.Pedig azt nyilatkozta hogy csak az öccse a következő nap jártak.Örülök neki hogy szakítottak JB-vel,De nem értem miért viselkesik így Justin.ÉS NEM CSAK A FÉLTÉKENYSÉG BESZÉL BELŐLEM!

2013. márc. 2. 12:28
 1/3 anonim ***** válasza:
81%
Na huzzál aludni de qva gyorsan :D
2013. márc. 2. 12:30
 2/3 anonim válasza:
én elolvastam, szeretem Selenát! és igaz, nem énekel jól de nagyon sok olyan sztár van akik nem énekelnek jól, és gondolom te is szeretsz olyan sztárokat akik nem igazán énekelnek jól, ha meg nem akkor nem tom :D Én azért szeretem mert jó színész és a számait is szeretem, nem igazán érdekel, hogy-hogy énekel mert nem hiszem, hogy bármikor is eljutok egy selena koncertre . te szereted JB-t?
2013. márc. 5. 20:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Hallgassatok inkább metált.
2014. márc. 18. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!