Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Volt már olyan, hogy annyit...

Volt már olyan, hogy annyit zokogtál napokon keresztül, hogy fájt tőle a hasizmod?

Figyelt kérdés
2009. szept. 11. 17:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
nem, csak táborban volt izomlázam, a sok nevetéstől XD de nem csak nekem XD XD XD
2009. szept. 11. 17:25
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
nekem akkor szokott ha nevetek, de akkor röhögő förcsös napom van és nem tudnak velem mit kezdeniXD
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
*görcsös
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak a szemem meg az arcom szokott akkor fájni ja meg a fejem. Eddig még nem figyeltem meg, hogy a hasam szokott-e, de ha jól emlékszem nem.
2009. szept. 11. 17:35
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
nekem csak a fejem fáj és a szemem dagad meg bucira
2009. szept. 11. 17:48
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem. De nevetni már nevettem annyira h utána alig bírtam mozgatni az arc izmaimat :D Pedig bőgni többet szoktam, mint nevetni (sajnos.)
2009. szept. 11. 18:17
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

A has izmod nem fájhat attól inkább gyomor ideged van...:S

ÉS azt érzed annak lehetetlen hogy a sírástól fájjon a Has izmod!:)

2009. szept. 11. 18:20
 8/15 anonim ***** válasza:

Nekem a röhöhéstől szokott megfájdulni:)

a sírástól a fejem fájdul meg.

2009. szept. 11. 22:55
 9/15 anonim ***** válasza:
Szia. Velem még nem volt ilyen, de a barátommal igen:(((( 4 éve vagyok együtt Gyuszimmal, de még sosem láttam sírni azelőtt. Aztán egyszercsak kapott egy telefonhívást, hogy az édesanyját elütötte egy autó és nem élte túl. Sírógörcsöt kapott és utána még napokig kínozták a sírógörcsök:(((( Akkor ő is mondta, hogy már izomláza van a hasában:((( Nagyon sajnáltam szegényt:( 18/l
2010. jan. 23. 18:18
 10/15 anonim ***** válasza:

Szia. Aki azt írta, hogy lehetetlen, tőle kérdezném, hogy miért lenne lehetetlen?! Ha zokog az ember, akkor ahogy kapkodja a levegőt, a hasizmai rángatóznak és ha folyamatosan, sokáig csinálja az ember, akkor izomlázunk lesz! Gondolom aki írta, hogy "lehetetlen", ő még nem élt át sírógörcsöt, szerencsére. De hogy Neked is válaszoljak, kedves kérdező: igen, sajnos már zokogtam annyit és annyira, hogy izomlázam lett a hasamban. (Január végén meghalt a barátnőm....) Nagyon rossz, remélem nem azért kérdezed, mert Veled is megtörtént:(

Gyuszi, 18

2010. márc. 9. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!