Egyfolytában feltörik a MyVIP-em! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Múltkor nem tudtam belépni... Aztán végül csak sikerült, megváltoztattam a jelszavam. Másnap ugyanez volt, azóta naponta változtatom a jelszavam.
Ma néztem a leveleim, és elfelejtettem egyet megnyitni. Ez áll benne:
"Fel lesz törve a myviped te ribanc"
:|||||||||||||||||||||||||||||
A lány aki küldte, szóval még sose beszéltünk azt se tudtam ki az ... Visszaválaszoltam, hogy: "nem is ismerlek téged. te törted fel? mibajod van?"
A MyVIP szerkesztősége sz*rik rá, nekik is írtam levelet. Most mit csináljak? :(
2009. szept. 11. 15:51
1/5 anonim válasza:
sztem tudják az email cimed jelszavát...és ha azt tudják akkor sima ügy! csinálj uj myvipet és töröld magad vagy változtasd meg az email jelszavad
2/5 anonim válasza:
szerintem vagy az emailed jelszavát változtasd meg,vagy nyomozd ki nem szeret téged ennyire.
3/5 A kérdező kommentje:
a francba.. ugyanaz volt az e-mail jelszavam és myvip jelszavam =/ mindenhol ugyanaz... csak e-mailon nem tudok változtatni :S citromailnél hogy kell? köszi a válaszokat
2009. szept. 11. 16:04
4/5 anonim válasza:
jobb oldalt fenn van olyan hogy beállítások,és ott menj rá a személyes adatokra
5/5 A kérdező kommentje:
oh köszi! hát rá nem jöttem volna egyedül :D mindig csak a bal oldalt néztem... köszi.
2009. szept. 11. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!