Paprikasprayt vihetek iskolába?
Figyelt kérdés
Elég nagy gondom van. 11.-es srácok folyamatosan beszólnak.. Ilyen, meg olyan kövér, és csúnya vagyok. És ezt mindennap elmondják, és sokat is sírok miattuk. Megkértem őket, hogy hagyjanak békén, de nem változott semmi. Tegnap egy széknek a lábával jöttek oda hozzám az osztályba és azt mondták, meg fognak nevelni.. Mivel nem vagyok verekedős, nem veszem az anyjukat a számra, és nem bántanám őket.(amúgy sem tudnám)
Szóval, a kérdésem az lenne, hogy bevihetem a paprikasprayt az iskolába? Persze, nem használnám ott, csak, ha az utcán akarnak valamit, vagy beszólnak, akkor lefújhatom őket?
15/L
2013. febr. 28. 19:44
1/3 anonim válasza:
Tehát fordultál segítségért mindenkihez, akihez csak lehetett, és már csak a felfegyverkezés segíthet?
2/3 anonim válasza:
Kicsit erősnek érzem én is a "lefújást" persze ha fizikailag akarnak bántani akkor szerintem egyértelműen használhatod a spray-t, de előbb mindenképp beszélj erről a beszólogatásról osztályfőnököddel,igazgatóhelyettessel stb.
3/3 anonim válasza:
hát ha vállalod a büntetést... -.-
Hogy vihetnéd be az iskolába, ha az utcán se hordhatod magadnál legálisan ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!