Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit csináljak ezzel a lánnyal?

Mit csináljak ezzel a lánnyal?

Figyelt kérdés

Van egy lány az osztályban,aki egy nagy stréber.Nem tudok semmi "szlenget" és azokat a szavakat,amiket mondtuk neki,hogy kéne használja,idegesitő hangsúllyal mondja,pl "jaaaa" és jó hangosan,meg minden. Amúgy olyan nagydumás,meg nyalizó fajta. Ez a lány rámszállt,mert próbáltam neki valamit segiteni abban,hogy olyan legyen,mint mi,de idegesit,hogy állandóan hivogat,sms-eket ir,azt akarja hogy mellé üljek,stb... mikor én nem barátkozni akartam vele,hanem pár tippet adni. Nem tudom,hogy koptassam le,mert idegesit. Pl,én az a nagyon csendes tipus vagyok,ő meg mindig kiabálva beszél,meg sokat,és nem birja befogni. A tanácsok se sokat segitettek. Mit tegyek? Megőrit

13/L

2009. szept. 11. 10:32
 1/9 anonim ***** válasza:
85%

Ha a magad életével törődtél volna és nem akartál volna beleszólni abba hogy valaki más milyen stílussal rendelkezzen(azaz álljon be a sorba mint a birkák), most nem lenne ez a gondod. Biztosan megbirkózol vele majd, de legalábbis tanultál belőle hogy ne legyél ilyen kotnyeles.

Látod, másokban kerestél hibát de magadban találtál.

2009. szept. 11. 10:38
 2/9 A kérdező kommentje:
én csak segiteni akartam,mert mindenki kiközösiti
2009. szept. 11. 10:39
 3/9 A kérdező kommentje:
és nem azt akarom,hogy olyan legyen,mint a többi,csak ne legyen már olyan stréber,mert azért nem szeretik.
2009. szept. 11. 10:41
 4/9 anonim ***** válasza:
92%
sztem ha nemfoglalkozol vele, akkor lekopik. ne válaszolj az smeeire, ne ülj mellé, nekemis volt egy ilyen lány az osztályomban, nagyon rámszállt, de nemfoglalkoztam vele és lekopott.
2009. szept. 11. 10:47
 5/9 anonim ***** válasza:
64%

Első válaszoló! A kérdező még csak 13 éves. Ne támadd le ennyire, még elég keveset tud az "életről" baráti kapcsolatokról, a másik emberekről.

Ha legalább egy 16-17 évesnek írtad volna akkor természetesen helytálló de a kérdező még gyerek, ezért nem lehet letolni.

Kérdező! Ha semmiképp nem akarsz vele barátkozni, akkor ne reagálj a közeledésére. Ne vedd fel a telefont, ne válaszolj az üzeneteire és ne foglalkozz vele. Észre fogja venni és akkor leáll.

2009. szept. 11. 10:47
 6/9 A kérdező kommentje:
most miért kellett lepontozni az utolsó két válaszolót? Ők legalább hasznosak voltak,nem mint az első... attól még köszi nektek,utolsó kettő,majd megpróbálom. Részben azért nem akarok vele barátkozni,mert 5.ben rendeztem egy szülinapi bulit,ahonnan az új osztálytársak közül,csak egy fiú volt meghivva,a többi a régi,ez a lány meg ki volt akadva,hogy miért nem hivtam meg,az oszival botrányt csináltak ellenem,és olyanokat mondott,hogy én azt mondtam neki,hogy nem alacsonyitom le magam az ő szintjére. Az oszi pedig neki adott igazat,és meg sem hallgatott engem,hogy nekem mi ehhez a hozzáfűznivalóm. Ez már úgy nyár körül volt,és akkor tette az ártatlant az ofő,amikor kiderült,hogy nekem tulajdonképpen még télen volt szülinapom,és nem most. Amiatt a lány miatt nyilvánosan meg voltam szégyenitve,és ő úgy tesz,mintha mi sem történt volna.
2009. szept. 11. 11:19
 7/9 anonim ***** válasza:
81%
miért baj, ha valaki stréber? Attól, hogy te lusta vagy tanulni, nem feltétlenül kell lenézni..
2009. szept. 11. 15:11
 8/9 A kérdező kommentje:
már elnézést,de évvégi média szerint második vagyok egy század hiján első.Ő azért stréber,mert a szülei anyuci meg tanár kedvencének nevelték,és most nem tud normálisan barátkozni.
2009. szept. 11. 15:19
 9/9 A kérdező kommentje:
ja,és nem mondtam,hogy nem szoktam tanulni,mert megjegyzem és legfeljebb átnézem.
2009. szept. 11. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!