Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Családi problémám meddig...

Családi problémám meddig fokozódhat? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
évek óta apummal és a nővéremmel élek. a nővéremről annyit hogy nem lehet vele együtt élni.igénytelen cigizik a házba semmi se érdekli egy gyárba dolgozik 8éve kb . amikor apa külföldön dolgozott lelkileg kicsinált.nem bírta vele senki anyum is miatta vesztettem el és a mamám is meghalt azóta! nem bírok velük élni egyszerűen. apum azt mondja simán lehet együtt élni de én vagyok az akadály..22éves vagyok szezon munkáim vannak tavasszal és ennyi.persze vannak célok amiket megakarok valósitani.nemrég beszéltem apummal elmondodtt mindennek nélküle már nem lenne otthon víz villany stb..én nyeltem nagyokat és bementem szobámba. mit javasoltok mit tegyek? költözzek el? de hova 0 pénzből. egyszerűen 1 éve úgy élek itthon h félek mikor nyit be ez vagy az hogy basztasson. nem tudok velük élni. én egy értelmes normális jóképű srác vagyok ezek ketten kicsinálnak :( rossz nézni mások karácsonyoznak nyaralások.karácsonykor is az utcán sétálgattam egyedül éreztem magam. a barátnőmhöz nem menekülhetek állandóan nem akarok kihasználni.légyszi írjatok véleményt köszi 22/F
2013. febr. 28. 17:36
 1/1 szántóvető ***** válasza:

saját lábadra kell állni,munkát keresni mindenáron.Nővéredet már rég agyon kellett volna ütnöd,elvégre te lennél a férfi.

ha lesz munkád albérlet a barátnőddel,talán ő is dolgozni fog mihamarabb.

2013. febr. 28. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!