Fiúk! Mit igényeltek először egy lányon?
> Ne ilyet válaszoljatok,h jó nézzen ki,hanem konkrétat!
Pedig pont ez a lényeg. A kérdésed tényleg kicsit olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy mit szeretünk elsősorban a csokitortában, a tojást, a lisztet, a sütőport, vagy a cukrot. A torta lényege pont ezeknek a harmonikus egésze. Ugyanígy ha egy lányt nézek – és nem csak összefutok egy idegen lánnyal az utcán –, akkor az összképről fogok képet kialakítani, amiben benne vannak a külső jegyek, a belső tulajdonságok, minden, ami kívülről látható, megnyilvánul. Vannak persze fontos és kevésbé fontos tulajdonságok, de elég félrevezető lenne ebből kiemelni egyet-kettőt, mert összességében nem külön-külön fontosak ezek.
Ez nehéz kérdés.
Én eleve nem jönnék össze egy lánnyal sem, nem azért, mert meleg vagyok, hanem mert szerintem nem vagyok elég jó egy kapcsolathoz, sem külsőleg, sem belsőleg, viszont azért megpróbálok válaszolni a kérdéseidre.
Először is, ha egy lány cigizik, akkor alapból nem tetszik, nézzen ki bárhogy is.Arra elég nehéz válaszolnom, hogy mi az, ami ha nincs meg, akkor nem kell a lány.Az egyik dolog az a romantika.Alkatilag ne legyen túlsúlyos, nekem az is jó, ha semmi alakja nincs, csak ne legyen kövér.
Amit igényelek az a fentebbi három, valamint hogy ne hallgasson olyan hülyeségeket, mint a Ván dájreksön, dzsásztin bíber és társaik.Az nem érdekel, hogy rap,rock,opera bármi, csak ne legyen a fent leírt kettő.
Amitől még jobban tetszik egy lány, az pl. a dús, kb. mellig érő barna haj+barna szem, valamint jó, ha 165 alatt van.És nagy előny, ha aranyos a lány.Nagyon szeretem az aranyos lányokat:D
Amit megnézek először, az az arc és a haj, majd fenék és cicik, de ezeket nem mindig nézem meg.
Küldesz magadról egy képet privátban?:)
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!