Miért köszöngetnek a fiúk csak úgy az úton a lányoknak, ha utána meg nem akar semmit?
Figyelt kérdés
Múltkor is köszönt nekem valaki, de tuti nem ismerjük egymást, de mondjuk szerintem nem azért köszönt mert tetszettem neki, mert olyan köszönés volt mintha örülne, hogy újra lát, pedig sosem látott! :) Aztán elmentem a közelből és nem is mondott semmit! :)2013. febr. 28. 09:49
11/13 A kérdező kommentje:
De ha mégis ő életem nagy szerelme, a sors visszavezérli az utamba:) Biztos lesápadnék ha látnám:) Persze ez nem valószínű, mert meg sem ismerném:)
2013. febr. 28. 18:12
12/13 anonim válasza:
Sőt! Lehet, hogy ugyan úgy semmibe vennéd legközelebb is! :D
13/13 A kérdező kommentje:
Ez bíztató! :) Nem tehetek róla, válogatós vagyok:)
2013. febr. 28. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!