Slavia631 kérdése:
Slavia 631-esbe nem tudtam duplarugót belerakni hogy rakjam bele?
Figyelt kérdés
mert kitartott a rugó és nem tudtam annyit nyomni rajta hogy belekapjon a menetbe. Mit csináljak van valami trükkötök? Légyszi gyorsan írjatok. Köszi.2013. febr. 27. 20:51
1/6 anonim válasza:
pedig ugy kell belerakni, minnèl nehezebb annàl jobb mivel azt jelenti hogy erõs a rugò, fogd satuba a menetes gömböt majd fogd meg a puska testet ès azt pròbàld ràkapatni a gömbre, sokkal jobb fogni a puska testet mint a gömböt jòl nyomd neki, èn igy csinàltam.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ és nagyon igazad van köszi
!!!
2013. febr. 27. 21:24
3/6 anonim válasza:
nehogy satuba fogd! barbár módszer....
csavard vissza a csavart amivel a tushoz fogatod. tedd le a földre és a csőnél fogva a súlyodnál fogva nyomd le. valaki legyen segítségedre aki alul becsavarja.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
de már késő :/úgy csináltam és egy kicsit el is deformáódott :S
2013. ápr. 11. 21:09
5/6 A kérdező kommentje:
de azokat a csavarokat amely hozzá fogja a tushoz mér csavarjam vissza???
2013. ápr. 11. 21:11
6/6 anonim válasza:
baràtom mikor azt irtam hogy fog satuba akkor arra gondoltam hogy a gömböt fog satuba ne a testet irtam is hogy jobb fogni a puskatestet mint a gömböt , a tust meg nem lehet felcsavarozni addig mig nincs becsavarva a gömb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!