Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mitől lehet ez? Mi lehet az...

Mitől lehet ez? Mi lehet az oka? Talán a láz?

Figyelt kérdés
Mikor lázas voltam, felkeltem álmomba és járkáltam fel alá,keltettek ütöttek és nem reagáltam semmire,,olyan voltam mint valami zombi!Másnap reggel felkelek és nem emlékszem semmi ilyesmire,csak másnap mesélték nekem miket csináltam,,!
2009. szept. 10. 21:54
 1/2 anonim válasza:
nekem is volt ilyen hogy lázas voltam fel keltem és az ablakot ütötem hogy ki ugrok ki ugrok ezt hajtogattam és tesom meg fejbe vágott és nem éreztem és ugy kellet be vennem a láz csilapitot és csak ilyen képek jöttek be néha és azokat láttam csak és sirtam nem toom mi miatt de sirtam :S
2010. márc. 2. 19:16
 2/2 anonim ***** válasza:
Én nekem meg egyszer volt hogy alvajáró lettem és széthánytam a szobában...(nem álomban)
2010. jún. 18. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!