Igaz ez rád? Komoly problémáid vannak, de nem hallgat meg senki rendesen, és hosszabb beszélgetést szeretnél valakivel, de nem akaszr pszihológushoz menni?
Figyelt kérdés
2009. szept. 10. 21:06
11/16 anonim válasza:
nem teljesen, anyi igaz hogy nem halgat meg senki, de tulléptem egyedül azon a nagyon depis korszakon, és most mintha uj ember lennék :) :) :) amugy a szüleimmel soha nem beszélgettem másról csak a suliról, szal az kilőve, barátaimban nem bizom meg, más meg nincs..... :P
12/16 A kérdező kommentje:
Akinek problémái vannak írjon privit kösszencs!
2009. szept. 10. 21:45
13/16 anonim válasza:
Nekem nincsenek ilyen problémáim. Vannak barátaim etc.
De te kedves kérdező, te ennyire jólelkű vagy vagy van vmi belső problémád neked is?
14/16 anonim válasza:
Ha problémáim vannak lenne aki meghallgat, de inkább magamba folytom. Nem szeretek érzelmekről, problémákról beszélni, nem szeretem, ha bárki sírni lát vagy csak észre veszik rajtam, hogy valami gondom van. Képes vagyok hónapokig "játszani" magam, hogy minden rendben, a legnagyobb fájdalmamat könnyek nélkül viselni. Aztán robbanok, kisírom magam, "örjöngök" egy sort, dióhéjban esetleg el is mondom a problémám a környezetemnek, de ki nem beszélem magamból, részleteket nem közlök. Másokkal se nagyon tudok együtt érezni, mert sokszor hisztinek tudom be a problémájukat, és elintézem azzal, hogy nem ő az egyedüli akinek gondjai vannak. Függetlenül ettől viszont a segítségemre számíthatnak, csak lelkizni nem tudok. Tudom, hogy ez nem jó, de hát ez van. Pszichológushoz nem mennék, inkább megküzdök a gondjaimmal egyedül, hisz erős vagyok :)
15/16 A kérdező kommentje:
Nem csak iylen jólelkű vagyok:)
2009. szept. 11. 13:56
16/16 anonim válasza:
nekem is vannak gondjaim nem is kevés:( de nem kiabálhatom bele a világba őket mint ahogy sokszor akarom:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!