Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit jelent ez az álom?

Mit jelent ez az álom?

Figyelt kérdés
Nem rég azt álmodtam hogy itthon vagyok és van egy kis furaság, a gépem a sarokban van, lcd monitorom van (crt van most és azt kértem a szüleimtől hogy vegyenek egyet), apa (akit nagyon szeretek) NINCSEN! Egyszerűen nincs, sehol, semmi! Az ajtó névtáblán is csak anya aláírása van rajta a 3 név helyett! Annyira örültem amikor felébredtem hogy ott volt a másik szobában! Ez jelent valamit? kb. 2-3 hónapja álmodtam!
2009. szept. 10. 19:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg semmit. Néha elképzeljük, hogy hogy is lehetne.
2009. szept. 10. 19:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Talán azt, hogy elgondolkodtál, hogy mennyire szeretnéd a monitort. Jobban-e, mint a saját apádat. Persze valójában nem erről van szó. Szerintem bűntudatod lehetett valamiért apáddal szemben.
2009. szept. 10. 20:10
 3/4 anonim ***** válasza:

én meg azt álmodtam, hogy egy helyi focistát felpofozok, mert láttam egy lánnyal. és közben ő az uncsimmal jár. anak ellenére nincsenek is együtt uncsimmal, csak ilyen se veled-se nélküled. de én felpofoztam a pasast :D jó volt felébredni.

meg volt egy visszatérő álmom. egy helyen mászkáltam, víz volt ott, de mégis tudtam lélegezni. sokszor álmodtam ezt. és 2-3 év múltán láttam a pesti víztározót (vagy mit) leeresztve és az volt az álmomban is :S :D

meg nyaraláskor minden este egy nővel kártyáztam (álmomban) és mindig egyel kevesebbet osztott. utolsó este egyet kaptam. reggel látom véres a bugyim :D

de lehet ez csak egy "lehetőség", mint az én álmaim közül az első :D

2009. szept. 10. 20:55
 4/4 anonim ***** válasza:
kevés foghagymát ettél!!!!!!!!!!!!!
2009. szept. 10. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!