Erre szoktam azt mondani, hogy bizony fordítva ülsz a lovon. A kérdésnek úgy kellene felmerülnie, hogy van valami mondanivalóm, amit feltétlenül meg akarok osztani másokkal, és a kérdés az, hogy milyen formában tegyem. Írjak verseket róla, vagy vezessek blogot, csináljak honlapot, esetleg mondjam el kamera előtt és tegyem fel a Youtube-ra?
Így viszont a kérdés kicsit olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy szeretnél emailt vagy SMS-t írni, és azt kérdeznéd, hogy kinek és mit írj. Hát ha így merül fel a kérdés, akkor a legjobb válasz, hogy inkább most ne írj senkinek. Majd ha lesz mondanivalód, akkor gondolkodj el, hogy milyen formában osztod azt meg másokkal.
van blogom, amit mostanában elég sokan leszóltak a téma miatt! Azért kérdeztem így, mert nekem az a lényeg hogy írjak, mindegy hogy miről, csak az a fontos, hogy olyat/olyanról alkossak amit többen megnéznek, és értékelik.
Akit érdekel a blogom, az írjon privát levelet, és elküldöm a linket, ide nem tehetem ki, mert megsérti az oldal szabályait!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!