Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy amikor...

Miért van az, hogy amikor megválaszolsz egy kérdést, akkor sokszor a neten keresed ki a választ hozzáteszem: hozzáértők válaszát, és mégis lepontoznak?

Figyelt kérdés
2009. szept. 10. 18:33
 1/7 anonim válasza:
azért, mert sajnos ez úgy van, h nem hasznos-haszontalan alapján pontozgatnak, hanem az alapján, h egyetért-e vele, vagy sem...
2009. szept. 10. 18:46
 2/7 anonim válasza:
Sok a s..ggfej errefelé. :) Csak nem a fogamzásgátlós kérdésre adtad meg a választ? :)
2009. szept. 10. 18:50
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem, nem válaszoltam még fogamzásgátlósra, de már párszor volt, hogy jó sokáig tartott mire megkerestem valamit a googleban aztán azt kapom a fejemhez, hogy lepontoznak. :-(
2009. szept. 10. 20:20
 4/7 anonim válasza:
Csak azért kérdeztem, mert volt egy ilyen kérdés, ahol valaki szintén guglizott, és lepontozták. Szegény ki is akadt tőle, amit meg is értettem. Én arra jöttem rá, hogy nem nekem való ez az oldal, mert nagyon sok a tapló ember. Írsz egy nekik nem tetsző választ normális hangnemben, erre bepipulnak és szemétkednek. Én még privát emilben is megkaptam a magamét. :) Törlöm is a regisztrációmat. Kell a fenének az idegeskedés a sok h..lye miatt. :)
2009. szept. 10. 20:40
 5/7 A kérdező kommentje:
Ne töröld a regidet ilyenért, én sem teszem, hisz azért hasznos ez az oldal néha...
2009. szept. 10. 21:47
 6/7 anonim ***** válasza:

1. az emberek az alapján pontoznak, ami a saját véleményük

2. az emberek az alapján pontoznak, ahogy ők tudják - de lehet, hogy rosszul tudják

3. van aki ész nélkül pontoz, mert unatkozik.

számomra, ha valaki 90% fölött van, csak annyit jelent, hogy a tudása, morális hozzáállása a dolgokhoz megegyezik a tömegével. Vagyis semmi extra. Úgyhogy nem nagyon nézem , kinek hány %-a van.

2009. szept. 15. 11:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Én kizárólag a bunkó, témától teljesen eltérő gyenge poénkodásokat szoktam lepontozni, a normális (akár tudatlan) válaszokat soha. De hát sokfélék vagyunk, ha az emberek pontozhatnának az utcán, gondolom néhányan csak azért is lepontoznának, hogy levegőt veszek:)
2011. febr. 3. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!