Telephely őrzésénél kell e munkáltató engedélye, hogy a saját gáz fegyverem nálam lehessen?
Elméletileg bárhol lehet nálad rejtve , ha van rá viselési engedélyed . De azért én mondanám a főnökömnek , és ha ő is bele megy akkor 100%-ban le vagy fedve . De szerintem biztosan bele megy a főnököd is , mivel oda eleve nem mernek annyira be menni , ahol fegyveres őr van .
Egyébként ha a főnököd engedélyezi a telephelyen nyugodtan leget nálad nyíltan is , hogy mindenki jól lássa . Mivel magánterület ezért még pisztollyal a kezedben is sétálgathatsz , de bőven elég , ha az öveden van jól láthatóan . Már az nagy elrettentés ( de nem kell tudniuk , hogy csak gáz pisztoly ) .
Az engedély kiváltásához az kell , hogy ne legyél bűntett előéltetű ( gondolom azzal nem lesz gondod ) . Valamint személyes okiratok kellenek még ( személyi , lakcím kártya ) és még pénz ( nem egy nagy összeg ) . A rendőrségen kell majd elintézned ezt és úgy egy hónap mire meglesz a viselési engedély .
A zoraki 914 olyan 25 körül lehet újonnan . De szerintem 914A-t vegyél , mivel azon van automata és egyes lövés is , és szerintem hasznosabb , ha egyszerre 3-mas kis sorozatokban lőnek valakire . Még javasolnám , hogy majd egyszerre 2 fajtát használj , mert mindegyiknek más a hatóanyaga és így biztosabb a hatása a legjobb a paprika( OC) és a CS felváltva való használata .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!