Miért van az, hogy ártatlan egyszerű kérdezőbe is bele tudnak kötni egyes válaszolók?
És mi volt a kérdés?
Lehet,hogy abban sértette meg valami.
Amúgy ne törődj vele,mindenkinek nem lehet megfelelni.
Ma én is befutottam a csőbe.
Feltettem egy ártatlan, egyszerű kérdést. Páran válaszoltak is rá.
Majd a modik törölték, hogy ellentétes a szabályzat bizonyos pontjaival.
Akkor feltettem egy másik kérdést, hogy valaki mondja már meg, melyik ponttal ellentétes.
Erre kaptam a választ, hogy ha hülyeségeket kérdezek, akkor azzal elveszem a helyet !!!! más, normális, valóban szükségszerű kérdésektől. És ezért lett törölve a kérdésem! Röhögnöm kell.
Bocsi kérdező, te sem bosszankodj, vannak akiknek nem tetszik valami, és ha máson nem, hát éppen "rosszkor voltál, rossz helyen" alapon téged szúrt ki az illető.
:)))))
Én már direkt minden kérdésemnél készülök az ilyenekre. Általában próbálok mindenre kitérni és figyelni a fogalmazásra is, ezzel is csökkentve a lehetőséget a belekötésre. :) De amúgy ez sem működik, mert bizonyos szint után nagyon hosszú lesz miatta a kérdésed és sokan már el sem olvassák...
100-ból 90x TUTI akad min. 1 hül.e aki totális baromságot ír be és süt belőle a gyűlölet, pedig te csak egy hétköznapi kérdést tettél fel.
A tied is tipikusan ilyen. Persze, vegyél kutyát (érdekes, ilyenkor nem papolnak, hogy csak az vegyen kutyát aki már ezer könyvet elolvasott a témában és tudná neki biztosítani a megfelelő körülményeket? Ilyenkor bárki vehet, "használatra"? nem értem...).
Vagy olyan ez mintha - hirtelen nem jut jobb példa az eszembe - jaj, itt egy gödör, mit csináljak, gyorsan ások itt mellette egy gödröt, hogy a felszabaduló földdel betemessem!
Szerintem egyébként igazad van, bőven elég probléma van már 1-2 gyerekkel is, de három valóban leköti az ember minden idejét, pláne amíg kicsik. 3 gyerekkel tényleg nincs időd unatkozni, nagy bátorság olyankor bevállalni még egy kutyát is. Ráadásul semmi értelme, ilyenkor inkább csak plusz terhet jelent. A gyerekek még kicsik, elég lesz nekik még jóval később is kutyus, ha mondjuk 8-12 évesek lesznek, erre a mostani időszakra később úgyse igazán fognak emlékezni. Mindig figyelhetnél, hogy éppen melyik gyerek nyúl bele a szájába vagy húzza meg a farkát, amire sok kutya odakap. Vagy leteszik a gyerekek a gyümölcslevet, fagyit csokit akármit és beleeszik a kutya ők pedig megeszik utána...
Buta lennél feleslegesen a nyakadba venni még egy dolgot, majd ha már nagyobbak lesznek a gyerekek és meg tudod velük értetni, hogy a kutyával körültekintően kell bánni illetve ha már nem kell őket folyton fogni, pelenkázni, etet, altatni és hasonlók majd akkor hozol kutyát. Amúgy is vinni kell sétálni kertes ház mellett is, kimerítő lenne 3 kisgyerekre figyelni plusz még a kutyát is sétáltatni és annak a nevelésével is törődni. Minek nehezítenéd jobban az életed, ha élhetsz nyugodta(bba)n is?
A gyerekek pedig nem ettől lesznek nyámnyila felnőttek. Nekünk mindig voltak állataink, engem kutya őrzött már a babakocsiban is. :D Találkoztam sok olyan emberrel, aki pl. panelban nőtt fel és sosem volt semmilyen állata. A legtöbben mégis teljesen rendben vannak, sőt a kutyáktól sem félnek és amúgy szeretik is őket.
Egyébként ismerek olyanokat is akik tipikus jólétben nőttek fel, szép kertes ház + kutya. De a szüleik annyira elkényeztették őket, hogy felnőttként semmit sem tudnak önállóan megoldani és étteremből rendelnek sülteket a kutyának, mintha sosem lett volna kutyájuk azelőtt és nem tudnák, mit eszik...
Szóval ne is idegeskedj ezen, minden rendben lesz a gyerekekkel így is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!