Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy ártatlan...

Miért van az, hogy ártatlan egyszerű kérdezőbe is bele tudnak kötni egyes válaszolók?

Figyelt kérdés
Akárhányszor feltettem itt kérdést mindig volt legalább egy olyan emberke aki belekötött valamibe.Most is feltettem egy kérdést és nem odaillő válasszal el kezdte szidni a gyerekeim az illető.Ilyet írt,hogy ha én nem tartok ktyát meg macskát akkor a gyerekeim nyámnyila szarosak lesznek.Miért is? Kötelező talán egy anyának még kutyát is meg macskát is tartani a három gyermeke mellett?Nem attól lesz egy gyerek nyámnyila, hogy egy két éves korában még nem volt kutyája meg macskája.Nekem is csak 10 éves kor felett hoztak anyámék a házhoz kutyát meg macskát, akkor most én nyámnyila lettem?Szóval nem értem az ilyen embereket.Nem mindenki kutya és macskabarát.Mondjuk én szeretem az állatokat, de sok baj van velük ezért csak akkor tervezek hozni a házhoz állatot ha legalább a legkissebb gyerek is 2-3 éves lesz, mert akkor olyan mintha bevállalnék még egy gyereket.Tudom, látom, hogy a szomszédom aki 5 hónapja hozott egy kiskutyát a gyerekének, de olyan károkat csinál az a kutya, hogy csak nézek.A múltkor az orgonabokrukat tövestül kitépte.Mindennapos szinten szétrág valamit.Szóval még nem tervezek kutyát, de szeretem az állatokat.És a gyermekeim simogattak már kutyát macskát ismerősöknél.Ha én nem tartok itthon állatot, akkor már nyámnyila xarosak a gyerekeim?(ezt a nyámnyila xarosak leszeneket ezt egy válaszoló írta nekem válaszul)csak nem x el írta ki.Hanem szó szerint.
2013. febr. 26. 14:17
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

És mi volt a kérdés?

Lehet,hogy abban sértette meg valami.

Amúgy ne törődj vele,mindenkinek nem lehet megfelelni.

2013. febr. 26. 14:33
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Sokan itt élik ki a nyomorukat. Ha nem érzik jól magukat, hát más se tegye. Sz.rni rá! Van aki tud normálisan is válaszolni és ez a lényeg.
2013. febr. 26. 14:41
 3/6 anonim ***** válasza:

Ma én is befutottam a csőbe.

Feltettem egy ártatlan, egyszerű kérdést. Páran válaszoltak is rá.

Majd a modik törölték, hogy ellentétes a szabályzat bizonyos pontjaival.

Akkor feltettem egy másik kérdést, hogy valaki mondja már meg, melyik ponttal ellentétes.

Erre kaptam a választ, hogy ha hülyeségeket kérdezek, akkor azzal elveszem a helyet !!!! más, normális, valóban szükségszerű kérdésektől. És ezért lett törölve a kérdésem! Röhögnöm kell.

Bocsi kérdező, te sem bosszankodj, vannak akiknek nem tetszik valami, és ha máson nem, hát éppen "rosszkor voltál, rossz helyen" alapon téged szúrt ki az illető.

:)))))

2013. febr. 26. 15:02
 4/6 A kérdező kommentje:
A kérdés az volt, hogy mit csináljak, hogy ne az ablakom alá piszkítson a szomszéd összes macskája(8 db).Mert sajnos tegnapig nem volt lekövezve az ablakunk alatt, és ebben a hóban a macskák csak a teraszunk alatt találtak homokot, mert a kedves macskatartó nem biztosított az udvarában a macsájainak homokot, a hó miatt csak itt találtak homokot.a lényeg az, hogy valaki javasolta, hogy szerezzek be egy kutyát, én meg írtam neki, hogy majd csak akkor szeretnék kutyát ha megszületik a harmadik gyermekem(most vagyok 20 hetes terhes),meg legalább a harmadik gyerkőc legyen 2 éves a másik két gyermek most 2 és 4 évesek.Szóval azt írta hogy ugyan mi baja lesz a születendő babámnak a kutyától azt írta, hogy xaros nyámnyila lesz ha nem lesz kutyánk.Vagyis azok lesznek a gyermekeim.Ezen jól felkaptam a vizet.Én azért csak akkor akarok kutyát, mert nem szeretnék ugy járni mint az unokatesóm, hogy megszületett a gyerekük(addig a kutya volt a kedvenc)és amikor összeengedték a kutyával, a kutya rátámadt a gyerekre és a feleségére is.Hozzáteszem imádták a kutyát de mégis féltékenységből rátámadt a legelső adandó alkalommal a kicsire és az anyára.El is altattaták álatorvossal.Sajnálom a kutyát is szegényt.Hisz ő nem ember aki megértené ezeket a dolgokat.Ő csak egy betolakodónak vette a kicsit, akira féltékeny volt.Én úgy gondolom,hogy jobb ha már teljes tagú családba hozunk kutyát ha van rá lehetőség.Persze ha már megvan a kutya nincs mit tenni, de mivel mi még csak 2 éve költöztünk kertesbe így úgy gondolom, hogy még tudunk várni 2 évet a kutyára, mertaddig nőnek okosodnak agyerekek, és érettebbek lesznek egy kutyához.Ő miattuk akarok éppen kutyát.
2013. febr. 26. 18:48
 5/6 anonim válasza:
Szerintem az állattartás épp olyan felelősséggel jár, mint a gyerekvállalás. Felnőtt emberek maguk döntik el, hogy legyen, ne legyen, mennyi legyen. Vannak elmebeteg, fanatikus állatmániások, akik tök mindegy, hogy mit írsz, rögvest leugatnak, ha nincs negyvenhat macskád és huszonnyolc kutyád, mert akkor te nem tudod, hogy kell élni. Márpedig igenis van élet állattartás nélkül is. Ezek az emberek felelőtlen barmok, isten mentse az állatokat az ilyenektől, mert nem komplettek teljesen. Ha te nem akarsz a három gyereked mellé még egy aranyhörcsögöt se, akkor nem lesz. Ettől még semmilyen mentális problémája sem lesz a gyerekeidnek, nem attól nyámnyila egy gyerek, hogy van-e valamilyen állat a közelében, vagy nincs. Most gondolj bele, hogy a nagyvárosok lakói a panelrengetegben mind tartanának valamilyen állatot, csakhogy a gyerek ne legyen mentálisan zakkant! Ugyan már, van akinek a napi betevő is gondot okoz, mennyivel jobb, ha valami gebasz éri, és pl. kiteszi azt a szerencsétlen állatot az út mellé? Ne foglalkozz az ilyen idiótákkal, nagy az isten állatkertje, és mindig van, aki szemétkedni akar.
2013. márc. 16. 10:25
 6/6 anonim ***** válasza:

Én már direkt minden kérdésemnél készülök az ilyenekre. Általában próbálok mindenre kitérni és figyelni a fogalmazásra is, ezzel is csökkentve a lehetőséget a belekötésre. :) De amúgy ez sem működik, mert bizonyos szint után nagyon hosszú lesz miatta a kérdésed és sokan már el sem olvassák...

100-ból 90x TUTI akad min. 1 hül.e aki totális baromságot ír be és süt belőle a gyűlölet, pedig te csak egy hétköznapi kérdést tettél fel.

A tied is tipikusan ilyen. Persze, vegyél kutyát (érdekes, ilyenkor nem papolnak, hogy csak az vegyen kutyát aki már ezer könyvet elolvasott a témában és tudná neki biztosítani a megfelelő körülményeket? Ilyenkor bárki vehet, "használatra"? nem értem...).

Vagy olyan ez mintha - hirtelen nem jut jobb példa az eszembe - jaj, itt egy gödör, mit csináljak, gyorsan ások itt mellette egy gödröt, hogy a felszabaduló földdel betemessem!

Szerintem egyébként igazad van, bőven elég probléma van már 1-2 gyerekkel is, de három valóban leköti az ember minden idejét, pláne amíg kicsik. 3 gyerekkel tényleg nincs időd unatkozni, nagy bátorság olyankor bevállalni még egy kutyát is. Ráadásul semmi értelme, ilyenkor inkább csak plusz terhet jelent. A gyerekek még kicsik, elég lesz nekik még jóval később is kutyus, ha mondjuk 8-12 évesek lesznek, erre a mostani időszakra később úgyse igazán fognak emlékezni. Mindig figyelhetnél, hogy éppen melyik gyerek nyúl bele a szájába vagy húzza meg a farkát, amire sok kutya odakap. Vagy leteszik a gyerekek a gyümölcslevet, fagyit csokit akármit és beleeszik a kutya ők pedig megeszik utána...

Buta lennél feleslegesen a nyakadba venni még egy dolgot, majd ha már nagyobbak lesznek a gyerekek és meg tudod velük értetni, hogy a kutyával körültekintően kell bánni illetve ha már nem kell őket folyton fogni, pelenkázni, etet, altatni és hasonlók majd akkor hozol kutyát. Amúgy is vinni kell sétálni kertes ház mellett is, kimerítő lenne 3 kisgyerekre figyelni plusz még a kutyát is sétáltatni és annak a nevelésével is törődni. Minek nehezítenéd jobban az életed, ha élhetsz nyugodta(bba)n is?

A gyerekek pedig nem ettől lesznek nyámnyila felnőttek. Nekünk mindig voltak állataink, engem kutya őrzött már a babakocsiban is. :D Találkoztam sok olyan emberrel, aki pl. panelban nőtt fel és sosem volt semmilyen állata. A legtöbben mégis teljesen rendben vannak, sőt a kutyáktól sem félnek és amúgy szeretik is őket.

Egyébként ismerek olyanokat is akik tipikus jólétben nőttek fel, szép kertes ház + kutya. De a szüleik annyira elkényeztették őket, hogy felnőttként semmit sem tudnak önállóan megoldani és étteremből rendelnek sülteket a kutyának, mintha sosem lett volna kutyájuk azelőtt és nem tudnák, mit eszik...

Szóval ne is idegeskedj ezen, minden rendben lesz a gyerekekkel így is. :)

2013. márc. 19. 02:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!