Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Egy boka tattoo mennyire,...

Egy boka tattoo mennyire, mennyi ideig fáj?

Figyelt kérdés

2013. febr. 25. 19:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Hogy mennyire, azt embere válogatja. Ha konkrétan a bokára, akkor az nagyon fáj az esetek nagy részében, mivel vékony bőr, ráadásul egy csont felett. Boka mellett már kevésbé fáj. Ha az első tetoválásod lenne, szerintem ne oda csináltasd.

Mennyi ideig? Amíg tetoválják, addig fáj. Utána éget kicsit, de inkább viszketni fog a gyógyulás miatt. Nekem lábfejem van, készítésénél az első 5 perc fájt, utána lévő jó másfélóra nem, de az utolsó vonások nagyon. Összes tetoválásommal így voltam. Eleje nagyon és a vége nagyon kellemetlen, de a kettő közötti idő nem. Persze soktól függ. Kedvedtől, testi dolgoktól, evéstől, ivástól, fájdalomküszöbtől stb...

Remélem segítettem, ha kérdésed lenne, írj privátban.

- The Blueskin -

2013. febr. 26. 23:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Sokat segítettél. ;D
2013. febr. 27. 20:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Sok helyen sokféle méretű, stílusú tetoválásom van, a téd és boka fájt a legjobban személy szerint. Illetve utána bedagadt 1 hétre. Mindenképp akkor csináltasd, amikor van pár napod pihenni (pl pénteken) mert én spec 2 napig nemigen álltam fel a bokámmal.

De persze van olyan is, akinek nincs vele plusz gondja.

2013. febr. 27. 23:14
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Most már saját tapasztalatból is tudom hogy milyen :DDD

2013. ápr. 12. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!