Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Honnan van az alábbi idézet?...

Honnan van az alábbi idézet? Ki írta?

Figyelt kérdés
"Hogy ki vagyok? A legártatlanabb angyalod... vagy a legkísértőbb démonod... A barátod... vagy az ellenséged... A szikrázó napsütés, ami beragyogja az életed... vagy a sötét éjszaka, amiben örökre elveszel... A szerelmed, aki mellett minden nap fel akarsz ébredni... vagy a szeretőd, akinek a szíve sosem lesz a Tiéd... Egy elveszett kislány, akire vigyáznod kell... vagy egy harcos amazon, aki elsöpör Téged... A pillangók, amik a hasadban repkednek... vagy a könnycsepp, ami az arcodon lefolyik... Hogy Neked ki voltam... vagyok... leszek... az csak rajtad áll..."
2009. szept. 10. 01:22
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom,de csajom is ezt írta ki myvip-re és ő is csak találta:/

Meg mástól is láttam már.

2009. szept. 10. 02:32
 2/3 A kérdező kommentje:
Szia!:) Köszönöm szépen a válaszod! Én is csak találtam + láttam már másoknál is és én meg ezt raktam ki az iwiw-re:) csak szerettem volna tudni kitől vagy honnan származik:) kíváncsi voltam. Hátha tudja vki:) Köszi szépen még1szer:) További szép napot! Szia
2009. szept. 10. 09:44
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnos én sem tudom, de meg szeretném köszönni, hogy megosztottad. Nagyon szeretem az idézeteket és ez különösen csodálatos. :)

2009. szept. 10. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!