Valaki tud jól fordítani magyarról angolra?
Egy baráti levelet kell írnom holnap angolra, és nem igen értek ehhez.. és szeretném ha jó angolosok segítenének benne! Konkrétan ezt a szöveget szeretném leírni!
Kedves Sarah,
Azért írok neked, mert szeretnélek elhívni a Sziget Fesztiválra. Esetleg lenne kedved?
A fesztivál arról szól, hogy mindenki jól érezze magát. Tele jó koncertekkel pl David Guetta, tudom hogy őt nagyon szereted, és csomó emberrel meg lehet ott ismerkedni, ott találkoztam elősször, a Hooligans frontemberével, Csipával. Ott tudunk sátorozni, van ott egy jó kempingező már jártam ott, vagy kivenni egy jó kis apartmant a fesztivál mellett mondjuk a Ramóna apartmanból valamelyik szobát. Nagyon szeretném ha eljönnél, mert ebből te sem maradhatsz ki. Te vagy a legjobb barátnőm, és nem lenne olyan jó a buli nélküled! Várom válaszod!
Puszi, Fruzsi
Na ezt szeretném megírni, de nem tudom hogy fogjak hozzá és hogy jó is legyen nyelvtanilag! :( Segítsetek! Csak segítőkész emberek válaszát várom!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!