Hogyan írják rá egy régi ismerősre?
Régebben nagyon jóban voltunk, és részemről egy kicsit több is volt mint barátság. De neki mindig volt barátja.
Most úgy alakult, hogy abba a suliba fogok járni ahova jár most. Úgy döntöttem, hogy írok neki, kérdezek a suliról stb... Lányok tanácsát kérném, hogy mit is írjak, hogy érezze nem csak a suli érdekel.
20 lányról beszéltem.
20 lányról, vagy 20 éves lányról? :D
Attól függ, hol szeretnél neki írni: ha facebookon, egyszerűen írj rá, hogy Szia! vagy Hello! aztán várd meg, míg válaszol. Kérdezgesd, hogy mi újság vele, mit csinál most, hogy van a családja, és hozd szóba a sulit, biztosan meg fog lepődni, és mivel jóban voltatok, talán örülni is fog neki! Esetleg hívd el egy találkára, remélhetőleg örülni fog neki!
Ha meg e-mailt írsz, akkor írd meg neki, hogy egy suliba fogtok járni, és részben ezért írsz, valamint, hogy felelevenítsétek a barátságotok! Fő az őszinteség! ;) Sok sikert!
22/L
Igen, 20 éves lányról-t akartam írni.
Köszi a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!