Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben?

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

A legnagyobb álmom, hogy egyszer találkozhassak a kedvenc együttesemmel. Angliában élnek én meg itt Magyarországon. Még kiskorú vagyok, a szüleim nem gazdagok. Pár hónapja kezdtem el a tesómmal pénzt gyűjteni a koncert belépőre. Eddig csak 1000 Ft sikerült összekaparni. Körülbelül egy év múlva lehet, hogy fognak itt is koncertezni. Belehalnánk (a tesóm is imádja őket) ha nem tudnánk elmenni a koncertre. Világhírű együttesről van szó. Szóval a belépő nem 1 Ft. :'( Komolyan, ez b@sztat körülbelül másfél éve. A szüleimnek 100% , hogy nem lenne annyi pénze, hogy kifizessen két belépőt.Ezért gyűjteni kezdtünk.(Lehetetlen, de hiszünk a csodákban! :') )

A koncert biztos, hogy a fővárosba, Budapesten lenne. Hogy jutunk el oda? Arra is kell pénz. ( Ez még lehet, hogy sikerülne.Annyi pénzt biztos tudnak ránk költeni, hogy kifizeti a vonatjegyet.Egyedül biztos nem engednének el minket ezért biztos jönne velünk valaki.) Nem merem ezt elmondani anyáméknak, mert gondolom rosszul reagálnának.Tudjátok:...koncert...sok ember...baj... Meg tudom érteni őket, de ez nem olyan banda, hogy a szex-ről - meg stb-ről - énekelnének. Egy ilyen koncertre csak tizenévesek jönnének ( amúgy a One Direction-ről van szó). Annyira jó, hogy ezt elmesélhetem nektek és segítséget kérhetek. Remélem nem éltek vissza ezzel.

Hmmm...tehát az a gond, hogy nem tudnánk elmenni megint a pénz miatt! Elegem van a pénzből! Minden baj amiatt van! Bele fogok őrülni, hogy az álmom a pénz miatt fel kell adni!! Könyörgöm istenem tégy csodát! Nem merek a szüleim elé állni és elmondani nekik ezt, mert tudom ,hogy úgyis nemet mondanának a pénz miatt! Ezért összefogtunk a tesómmal és pénz kezdtünk gyűjteni. Régebben összegyűlt 3000 Ft ,de megtaláltál anyámék és elvették...:"(

Most megint (2 hét alatt) 1000 Ft.

Annyira reménytelen.Ezt az 1 dogot kérem, de ez sem fog sikerülni.Minden magyar Directioner várja,h jöjjenek már.Én is nagyon várom, de legbelül ekkor megszólal valami és arra gondolok, hogy milyen pénzből vehetnék jegyet?

Olyan könnyű a gazdagoknak EBBEN!

Mit tegyek? Már annyit,de annyit sírtam és reménytelen vagyok! Kérlek titeket a legszebben, hogy segítsetek nekem! Nagyon-nagyon-nagyon köszönöm és őszinte minden egyes szavam! (L/14)

2013. febr. 23. 22:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Semmit nem tennék a helyedben másképp. Gyűjtögessétek a pénzt, és hátha összejön addigra. Ha meg nem, hát majd egyszer, később... Én pld. soha életemben nem jutottam el a Balatonig sem gyerekkoromban. 19 éves voltam mikor először eljutottam Bp-re..majd 26 mikor először egy szomszédos országba, és már majdnem 30, mikor Angliába, Írországba, Portugáliába... de pld. Ausztrália még nem volt meg... :) Szóval szép lassan beérnek az álmok, tervek, nyugalom! :)
2013. febr. 23. 22:13
 2/5 anonim ***** válasza:

A ,,kedvenc együtteses" korszak nagyon változatos, és hidd el, nem telik el 5 hónap vagy esetleg egy év, és már másik együttes után fogsz ennyire sóvárogni.

Aztán kinövöd az egészet, és a zene miatt fogod hallgatni a következőt, és nem fog érdekelni még a nevük sem, csak az, hogy milyen zenét játszanak.

És szerintem ez a jó.

Most gondolj bele: egy koncert tele van visítozó, lökdösődő, őrült rajongókkal, macerás megoldani, mint látod, és írod, és drága is.

Ezzel ellentétben a neten jó minőségben nézhetsz élő videókat, ahol hallasz is valamit, mert a sikítozást lehalkítják a háttérben, és a kamerák csak az együttesre fókuszálnak. Ki tudja, lehet, hogy a koncerten pont egy veled egyidős csajszit a 2 méteres apukája kísér majd el, és nem látnál semmit :D

Nem olyan nagy buli egy ilyen popkoncert, nincs hangulata, mint a fesztiváloknak vagy más műfaj koncertjeinek, úgyhogy szerintem nem kell erőltetni.

2013. febr. 23. 22:21
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi!

Pont az , hogy nem csak úgy megszerettem őket hanem közel 1 éve ismerem és szeretem őket tiszta szívemből. Nem csak egy pillanatnyi fellángolás...Értitek?

Azért megyek koncertre ,hogy láthassam őket és esetleg átölelhessem majd őket.Nem tudjátok elképzelni , hogy mit meg nem tennék ezért.Ez olyan nekem mint ha egy átlag ember kaphatna 100 millió forintot.

Szeretem őket és nem csak 'úgy' vagyok rajongójuk.Én imádom őket ha hiszitek ha nem..... Remélem tudtuk segíteni.Köszönöm!

2013. febr. 23. 22:33
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem rossz híreim vannak, ez kizárólag a pénzen múlik. Szóval hajrá. Sokáig voltam együtt egy igazi fanatikus lánnyal. Ő olyan szinten fanatikus volt, hogy kontinenseket utaztunk első osztályon, csak, hogy a közelében legyen a rajongott együttesnek. Backstage pass-ekkel volt tele, az együttes öltözőjébe bejárása volt neki is, nekem is - én persze büszke voltam rá, hogy elérte, de nekem kb. semmit nem jelentett. De megjegyzem, hogy koncertlátogatás milliós(!) kiadás volt. De tény, hogy "kicsit" nagyobb együttesről volt szó, mint az OD. :)

[Azt felejtsd el, hogy te BÁRKIT is ölelgethetsz a "heringtiniken" kívül egy budapesti koncerten.]

Persze, az álmokat nem lehetetlen elérni. Csak meg kell értük küzdeni. És ez az álom, amire te vágysz, kizárólag a pénzen múlik (VIP belépők, lefizetett biztonsági őrök, backstage pass, utazás stb..)...

2013. febr. 24. 00:00
 5/5 A kérdező kommentje:

ez az, h minden almom a penzen mulik...:'''(

nem ugy ertve h olelgethetem oket hanem h fotot keszithetek veluk akk hozzajuk erhetek.

sz@r erzes h ez a dolog ennyire remenytelen... komolyan mondom belrhslok,,,, de ezt hiaba irom nektek,ugxis gyerekes h.lyesegnek fogjatok tartani.nem tudjatok h mit erzek....

2013. febr. 24. 17:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!