Miről szól a Chucky Baba film?
Nem 11 évesnek való film!!!
Gyerekjáték(Child's Play) 1988
Amikor a sorozatgyilkos Charles Lee Ray halálos sebet kap egy rendőrségi tűzharc során, a lelke fekete mágia hatására átvándorol a játékbaba Chucky-ba. Egy kisfiúnak, Andy-nek nagyon megtetszik a játékbolt kirakatában Chucky, amit szülei meg is vesznek neki. A kedves arcú születésnapi ajándékban azonban hamarosan feléled a gyilkos ösztön, s a környezetében élő emberek halálos veszélybe kerülnek.
Gyerekjáték 2. (Child's Play 2) 1990
Chucky visszatért! A sátáni mosolyú gyilkos baba életre kel az új fejezetben, amely elmeséli azt az ádáz küzdelmet, amit a kis Andy Barclay folytat a démoni babával szemben. Chucky az árvaházban áldozata nyomára bukkan, s a kisfiú lelkét akarja megszerezni magának.
Gyerekjáték 3. (Child's Play 3) 1991
Nyolc év telt el azóta, hogy Andy Barclay-t utoljára megtámadta Chucky, a gyilkos baba. Chucky lelke szabadulni próbál a babatestből, ám ehhez egy másik lélekre van szüksége, és ő mindenáron Andy-t akarja megszerezni magának. A 16 éves fiú hiába próbál megszabadulni emlékeitől, élete egy rémálom. Katonai középiskolába jelentkezik, azt reméli, ott újra kezdheti az életét. De Chucky oda is követi őt.
Gyerekjáték 4. - Chucky menyasszonya
(Bride of Chucky) 1998
Chucky, a gyilkos baba tovább finomítja gyilkos módszereit, és mindeközben szerelmes is lesz.
Chucky ivadéka (Seed of Chucky) 2004
Mindenki kedvenc gyilkos babája, Chucky visszatér! Az előző részben megtalálta élete párját, a gyönyörű mészáros arát, Tiffanyt. Most ismerjük meg Chucky ivadékát, az erőszaktól tartózkodó szerelemgyereket! Ezután már csak egy kérdés merül fel, ahogy Chucky és bájos párja a hollywoodi hírességek vértengerében evezget: meg tudják-e győzni kedves porontyukat, hogy ő is folytassa a vérengző családi tradíciót.
"Nem 11 éveseknek való film."
Kössz, jó tudni...
Mondhattad volna 13 évvel ezelőtt is.
A filmet 11 évesen úgy néztem meg hogy folyton a fotel mögött bujkáltam, nagyon féltem tőle. Most lehet halálra unnám magam rajta. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!