Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy néz ki egy ZH történelem...

Hogy néz ki egy ZH történelem szakon?

Figyelt kérdés
Mindegy mi a tantárgy.

2013. febr. 23. 17:43
 1/3 anonim ***** válasza:
70%

Általában esszékérdések vannak, vagy ha olyan, akkor pár évszám. Esetleg vaktérkép.

De most komolyan. Mit gondoltál, matekfeladatokat kell megoldani?

2013. febr. 23. 17:54
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat. Az a megjegyzés a végére inkább tuskó, mint vicces, de most komolyan. Gondoltam, hogy nem matek feladatok vannak benne, de nem csak az a 3 feladat típust tudtam elképzelni, amiket te felsoroltál. Ez pedig azért van, mert nem vagyok töri szakos. Ez az oldal pedig azért, hogy kérdezzünk. Szép napot tahókám.
2013. febr. 24. 15:28
 3/3 anonim ***** válasza:

Általában tantárgyanként változó, milyen feladatok vannak. Van olyan tanár, akinél esszé kérdések vannak, ez ritkább. Többnyire olyan kérdéseket kapunk, amire pár szóban, vagy esetleg pár mondatban kell válaszolni. Az évszámok és helyek ismerete nagyon fontos. Itt nincs A-B csoport :D vagy ha igen, az ritka, inkább röpdolgozatnál jellemző, nem zh-nál. Van úgy, hogy normálisan kinyomtatott feladatlapot kapunk, ahol legalább normálisan el lehet olvasni a kérdést, de olyan is előfordul, hogy a tanár diktálja le. Igazságtalan tanár is akad, aki nem adja vissza megnézni a zh-t, csak közli, hogy milyen jegyet kaptál, és nem mondják el a jó válaszokat. A normálisak visszaadják, amiből szerintem többet lehet tanulni, mert látod, mit rontottál el.

Mindent leírtam, ami eszembe jutott, nem tudom, erre számítottál-e. Ha van még kérdésed, írd meg privátban, szívesen válaszolok.

Ja, és ne vedd szentírásnak amit itt elmondtam, nem tudom, hogy melyik egyetemre/fősulira mész, én a sajátomról írtam le a tapasztalataimat, lehet, hogy a tiéden teljesen fordítva lesz.

2013. júl. 27. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!