Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Volt már problémátok Vaterán?...

Volt már problémátok Vaterán? Vertek át?

Figyelt kérdés
Írjatok véleményt pls... Nem tudom merjek-e vásárolni onnan... Még sose csináltam...

2013. febr. 23. 11:30
 1/6 anonim ***** válasza:

Egyszer volt olyan hogy régen pda-hoz vettem ceruzát,az nem volt jó visszaküldtem azóta se ceruza se pénz.

Ott olyantól érdemes vásárolni akinek rengeteg csak pozitívja van és utánvétellel árul.Apróbb dolgoknál az utalás is okés.

Ami sokba kerül azt pedig csak személyesen.

Elsősorban bizalmatlannak kell lenni mindenkivel a vaterán,így talán elkerülheted a pénzkidobást.

2013. febr. 23. 11:35
 2/6 anonim ***** válasza:

Engem , még szerencsére nem vertek át .

Olyanoktól vásárolj , akinek sok eladása van és 98% fölötti , valamint vásárlás előtt olvasd , el a visszajelzéseket .

Valamint nagyobb összeget ne utalj át , hanem adja fel utánvétellel .

2013. febr. 23. 12:58
 3/6 A kérdező kommentje:
Oksa :D
2013. febr. 23. 14:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Magánszemélyek is vannak fenn meg számlát adó cégek is. Ez bolhapiac, ahány ember, annyiféle.
2013. márc. 18. 02:43
 5/6 anonim ***** válasza:
sok a szélhámos a vaterán. kínai klón telefonokat árulnak dupla simmel, emiben nincsis internet, BMW mobiltelefont, ami nem magyar nyelvű és nem is lehet magyarosítani, 7 részes ágyneműhuzat, ami cafatokra szakad 1 hét után. stb. az értékelés meg kell nézni mielőtt vesz az ember bármit is az eladótól. 99%-os értékelés alatt nem megbízható az eladó.
2014. jan. 3. 17:02
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem volt nagyon rossz is. Konkrétan úgy átverés, hogy nem küldik vagy hibásan küldik, egyszer volt, ez egy profi eladó, 98% fölött, olyan, mintha mindig más ember állnak mögötte, és időszakonként szélhámos lenne, időszakonként meg nem. Nekem 2 hónapig nem küldte, 2 termék hibás volt, és pofátlan stílusban kommunikált vagy sehogy, és ezt a többi felhasználó véleménye is visszajelezte. Százával vannak negatívjai erről, de 10000 fölötti eladása van, úgyhogy eltörpül...

Nagyon rossz élmény volt!

És akkor ez csak az egyik.

Magánszemélynél is vannak stiklik...

2014. jan. 3. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!