Szerintetek jó ötlet vagy sem?
Figyelt kérdés
Az van,hogy a voltbarátommal már megint nagyon jóban lettünk.De én is szeretem, meg ő is engem.De sajnos nem lehetünk együtt mert anyám tilt már tőle és a barátnőmék is azt mondják,hogy ezt inkább hagyjam.Mondtam neki,hogy hétfőn találkozzunk de csak barátként.Belegyezett csak azt mondta,hogy lehet,hogy nyomulni fog és én ennek örülök is meg nem is mert ha most megcsókol akkor tuti,hogy majd rossz lesz utána és én ezt nem akarom.Pedig nagyon vele szeretnék lenni de valami azt súgja,hogy ne. Meg nem is akarok kapcsolatot mert nekem sokkal jobb egyedül. De nagyon szeretem az a baj.Nem tudom elfelejteni.2013. febr. 22. 21:06
1/1 anonim válasza:
Vágd fel az ereid/ menny sarokba sírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!