Tegnap A Sparban vásároltam 8700 FT-ért, de mikor távoztam fizetés után kiderűlt, hogy a kosárban maradt 1 DB olajos hal aminek az ára 219FT volt és azt nem fizettem ki. A biztonsági örök felvették az adatokat, hogy feljelentenek. Mire számithatok?
Figyelt kérdés
Soha nem volt dolgom a hatóságokkal. Rendőri intézkedés nem volt.
És ha esetleg itéletet kapok utána nem kaphatok fedhetetlen erkölcsit?
#bolti kisösszegű lopás #következmények mik lehetnek
2013. febr. 22. 09:54
1/8 anonim válasza:
Ez most komoly???? Biztos ott küldtem volna el őket a sunyi p.csba! Ők hibáznak és Te vagy érte a felelős???? Miért nem vette észre a pénztáros? Mire fel jelentenek fel? Vissza adtad a halat nem? Húúú de mérges lettem........
2/8 anonim válasza:
219-ft-ért nem hiszem hogy emiatt az erölcsid nem lesz tiszta
3/8 anonim válasza:
Biztos odacsaptam volna nekik, hogy b@sszák meg a halukat.A pénztáros nem vette észre, nem te vagy köteles erre figyelni.Azonnal panaszkönyvet kellett volna kérni és beleírni az esetet.
4/8 A kérdező kommentje:
Természetesen a halat vissza vették, és a jegyzökönyvbe amiből nem is kaptam példányt mert az szerintük nekem nem jár azt írták bele, hogy a A LOPÁSI KÁR MEGTÉRŰLT.
2013. febr. 22. 10:36
5/8 anonim válasza:
1.Járt volna neked példány belőle.
2.Azért oldották meg így, mert kapcsoltak, hogy ők voltak bunkók és nem akarták, hogy ennek nyoma maradjon és még nekik legyen káruk belőle.
6/8 anonim válasza:
Ha ügy lesz belőle, Te is tegyél ellenük feljelentést, jogszerűtlen eljárásért!
7/8 anonim válasza:
8700 forintot otthagysz náluk és még ők ilyen taplók a vásárlóval? biztos nem adtam volna neki oda semmilyen igazolványt, meg sparba se megyek többet. hívja csak a rendőrt, amilyen a mai helyzet biztos ki is jöttek volna mert kőkemény 220 forintról van szó. aki meg milliókat lop, sikkaszt annak nincs ilyen gondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!