Használhatok füstölőt a munkahelyi irodámban?
Kórházi iroda, olykor betegeket is fogadok.
Nagyon kellemetlen hipó szag uralkodik felmosás után, több órán keresztül...
A törvényben a füstölőt nem emelik ki sehol, tudtommal nem is ártalmas az egészségre kis mennyiségben, és nem közvetlenül belélegezve.
Szóval szerintetek etikus?
Vagy van valami más ötletetek? (A légfrissitők szagától én hányom el magam...)
Lehet kapni ilyen illatosított golyókat vagy dekor cuccokat mindenféle formában. Próbáld meg azt.
Egyébként ha senkit nem zavar, akkor nyugodtan használhatsz füstölőt, csak vigyázz vele, mert sokakat nagyon zavar.
Tudom, azért sem használtam eddig.
A parfümös módszert alkalmaztam/alkalmazom, de nem ér semmit. A hipó szagot nagyon kevés illat termékfajta fedi el.
Ezeket a golyócskákat kipróbálom, jó ötlet, köszönöm!
Kevés füstölőnek van igazán jó illata, és soktól még egy egészséges ember is rosszul elsz nemhogy a betegek...szerintem orvosi rendelőbe a füstöl nem igazán a legjobb megoldás...én egy kis hajlakkal szoktam elűzni a hipószagot fehérítés után a fürdőszobában a Lidl-benvettem 400 forintért 400 ml-set azillata egész kellemes de a lényeg hogy kettőt fjok a levegőbe és a szag már sehol... :D
Valami olcsó de azért kellemes illatú parfüm kéne amiből kicsit többet lehet fújni, mert a parfüm illata nem mindíg tartós...persze azzal is vigyázni kell emrt az is okozhat könnyen hányingert...
Mi lenne ha valami mássla mosnának fel? ami szintén fertőtlenít de valami illatanyag is van benne ami elveszi a hipószagot?
Mással felmosni?! Hhaha. Örülök, hogy felmosnak. :S A magyar egészségügyről beszélünk, héka!
Leselkedhetnék a takarítóra, hogy csempésszek vmi illóolajat a vízbe, de sokkal több dolgom van annál, hogy erre szánjak időt.
A kórháznak meg nem tellik domestosra. :P Meg persze a kórházépítészet sem volt soha a toppon, az iodám meg egy belső aknára nyílik. Mellesleg volt már rosszul a beteg a tömény hipótól is.
Köszönöm az ötleteket!
Arról nem is beszélve, hogy már megkértem a takarítót, szép kedvesen, hogy a sarokban található flakonból (amit vettem) mossa fel az irodám.
Másnap hipó szag és a flakon sehol. Ez ma történt, ezért is tettem föl a kérdést.
Remélem a golyócskákat nem fogják el vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!