Miért várják meg mostanában a Tescoban, hogy a frissen sütött pékárú kiszáradjon?
Figyelt kérdés
Régen frissen, néha melegen rakták ki.
Ma is tettek ki sajtos kiflit, gondoltam veszek, de szikkadt, és kemény volt, ezért inkább zsemlét vettem.
Nekik nem érdekük, hogy eladják?
2013. febr. 19. 22:12
1/3 anonim válasza:
Mert megvárják, hogy kibújik-e belőle patkány vagy egér.
Ha a kiszáradásig nem bújik ki belőle senki akkor már mehet is a polcra a kedves vásárlóknak.
2/3 A kérdező kommentje:
Patkány a sütés után!
Vicces.
Ebben az esetben a Tesco egy igényes hely, mert pl. a mekiben, nem várják meg, hogy a hamburger kihűljön, csak azért, hogy a csótány kibújhasson belőle.
2013. febr. 19. 22:39
3/3 szántóvető válasza:
lehet hogy előző este sütötték.el kell adni mindent.(a patkányhús a párizsiban van és az olcsó virsliben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!