Fülhallgató lopás következményei? Többi lent!
Vegyél folyékony szappant .
Valamint ha majd látsz a börtönbe le esni egy szappant akkor ne hajolj le érte , mert akkor be dog csúszni valami a nemesebbik feledbe .
Majd fegyveres testőröket fogtok kapni , akik nyissák és csukják majd az ajtót előttetek .
Valamint fogadj el egy jó tanácsot . Mégpedig azt , hogy anyukád tanuljon meg kenyeret sütni , amiben be tudja neked csempészni a síkosítót . Így majd nem fog annyira fájni , mikor becsúszik neked .
a k.rva anyátokat!:D::D:D:D:
már majdnem nevettem.
Hát , én nem nevetnék ilyeneken börtön előtt .
Egyébként Tökölhöz , vagy a szegedi fiatalkorúakhoz laksz közelebb ?
mondom csak MAJDNEM nevettem.:D
tököl mellett lakok 15 percre :D
Mi lehet? Attól függ mit hoznak ki belőle, mennyi volt a fülhallgató értéke, hogy-mint...
Pénzbüntetés, közmunka, szabadságvesztés.
Mivel ez elég kis érték lehetett, így gondolom nem zárnak be hosszú időre. Habár csak az tippelek, de ez a kategória max. 150e forint büntetés és max 30 nap elzárás lehet.
A korotok alapján büntethetőek vagytok, 14 év az alsó korhatár (talán még nem szállították le 12-re).
Én már láttam olyat , hogy egy idős nénit 1 nap fogdát kapott , egy kifliért .
Amúgy mennyibe került a fejhallgató , amit el akartatok lopni ? Valamint volt már elöttte ügyetek ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!