Hogyan oldjam meg ha elhagytam?
Figyelt kérdés
egy barátom hetek óta kéri vissza az egyik ruhadarabját de véletlenül már rég elhagytam és nagyon drága volt, én nem tudom megvenni újból. mindig igérem hogy visszaadom de most tényleg kéri. mit csináljak?15/l2009. szept. 8. 16:31
1/4 anonim válasza:
vegyél egyet, sztem, vagy mond meg, tovább ugyse halaszthatod, sztem vedd meg, s pár nap mulva mond meg mneki hogy igazából megvetted :)
2/4 A kérdező kommentje:
de nincs rá pénzem:(
2009. szept. 10. 20:06
3/4 anonim válasza:
kérj a szüleidtől. hol hagytad el? keresd meg!
4/4 anonim válasza:
hát erre sok tippet nem lehet adni, ha nem találod meg mondd meg neki, és illene kifizetni, vagy venni egy úja, mégha nincs s pénzed, vhonnan kaparj össze rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!