Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Feltudnátok nekem sorolni...

Feltudnátok nekem sorolni olyan Angliai munkaközvetítőket akikben még talán megbízni is lehet?

Figyelt kérdés
Szeretnénk kimenni angliába,de eddig semmire nem jutottunk,olyanoknak kérném elsősorban a válaszát akik esetleg ilyen úton jutottak ki.Köszönöm a választ előre is.

2013. febr. 19. 12:19
 1/2 anonim válasza:
100%
Nem ilyen úton jutottam ki, így nem az én válaszomra számítasz minden esetben, de amíg nem kapsz mástól választ gondoltam segítek, ha tudok. Azt tanácsolom, hogy ne foglalkozz magyar munkaközvetítőkkel, hiszen nagyon sok pénzedbe kerülhet és igazából ők mindösszesen annyit tesznek(nagyrészük legalábbis), hogy átadnak azon város munkaközvetítőjének ahova menni fogsz. Egy külföldi munkaközvetítő pedig örül, hogy munkaerőre lel így teljesen ingyen vállalja a szolgáltatást, mellesleg illegális amit a magyar munkaközvetítők elkérnek Tőled "eljárási díj" címen... Azt tanácsolom, hogy nézz szét, hogy Anglia mely részére kívánsz menni, érdeklődj utánna az ottani munkaközvetítő irodának, menjetek ki(annyi pénz elég hozzá mint amennyit egy közvetítő elkér Tőletek, csak ezzel előrébb vagytok) és jelentkezzetek az irodában. Nyelvtudás és munkatapasztalat szintjétől függően akár 1-2 nap alatt is kaphattok munkát!
2013. febr. 20. 11:58
 2/2 anonim válasza:
Egyet értek az első válaszolóval. Én sem közvetítő által jöttem, viszon unokatesóm igen és munka nélkül meg pénz nélkül maradt már első éjszaka. Semmiképp ne fizess otthon senkinek! Itt is vannak munkaközvetítők ahol egy tesztet kell kitölteni amin felmérik az angolodat. Általában gyárakba közvetítenek ingyen. Vagy bemehetsz egy job centre-be, ahol kinyomtathatod a meghirdetett állásokat, és amelyik tetszik, arra jelentkezhetsz. Ha beszélsz angolul nem lehet probléma a munkával. Viszont albérletet nehéz minka nélkül találni. Ha esetleg Londonba szeretnél menni, ott a londoni magyarok tudnak segíteni.
2013. febr. 21. 02:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!