Megbüntethetnek internet miatt?
A lényeg hogy kijött Német o.-bol egy levél amit egy valos ügyvéd(utànanéztem)küldött,amiben az àll,hogy én rendeltem valami szoftvert,és bizony fizetnem kell egy évre 138 eurot.
Nos én nem rendeltem semmit,amilyen oldalakba beletévedtem,soha sem àllt ott hogy nem ingynes,vagy rendeljek stb.
A màsik,lehet bolond vagyok,de azt se tudom mi az a szoftver.Mire hasznàljàk,hogy néz ki?
Küldtek igaz egyszer egy e-mailt amiben figyelmeztettek a fizetésre,de irtam:hogy nem rendeltem,tévedés történhetett,ja és hogy internetem küzel sem lesz egy évig,mert 3 honap és lejàr a szerzödés...
Erre azt vàlaszoljàk,sajnàljàk,de fizetnem kell,mert nem mondtam le 8 nappal a rendelés utàn.De hisz addig a felszolitàsig nem is tudtam hogy rendeltem...
Végül is lehet valamit félreütöttem,vagy nem tudom,de én nekem semmi szàndékomban nem àll fizetni,nincs szükségem szoftverra.
Nos a levélben az àll hogy bankszàmlàra utaljam a pénzt,5 napon belül.
Mit tegyek?Valaki azt mondta ne reagàljak,és utàna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!