Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Megbüntethetnek internet miatt?

Megbüntethetnek internet miatt?

Figyelt kérdés

A lényeg hogy kijött Német o.-bol egy levél amit egy valos ügyvéd(utànanéztem)küldött,amiben az àll,hogy én rendeltem valami szoftvert,és bizony fizetnem kell egy évre 138 eurot.

Nos én nem rendeltem semmit,amilyen oldalakba beletévedtem,soha sem àllt ott hogy nem ingynes,vagy rendeljek stb.

A màsik,lehet bolond vagyok,de azt se tudom mi az a szoftver.Mire hasznàljàk,hogy néz ki?

Küldtek igaz egyszer egy e-mailt amiben figyelmeztettek a fizetésre,de irtam:hogy nem rendeltem,tévedés történhetett,ja és hogy internetem küzel sem lesz egy évig,mert 3 honap és lejàr a szerzödés...

Erre azt vàlaszoljàk,sajnàljàk,de fizetnem kell,mert nem mondtam le 8 nappal a rendelés utàn.De hisz addig a felszolitàsig nem is tudtam hogy rendeltem...

Végül is lehet valamit félreütöttem,vagy nem tudom,de én nekem semmi szàndékomban nem àll fizetni,nincs szükségem szoftverra.

Nos a levélben az àll hogy bankszàmlàra utaljam a pénzt,5 napon belül.

Mit tegyek?Valaki azt mondta ne reagàljak,és utàna?

2009. szept. 8. 14:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Scam :) ilyet én rengeteget kapok, eszement baromság, és aki elhiszi és kifizeti nekik semmit nem kap, csak elveszti a pénzét, egyszerű mód pénzszerzésre, de ha van elég eszed nem fizeted ki, nincs bizonyitékuk hogy megvetted :O
2009. szept. 8. 15:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
képzeld el, hogy én is birok neked egy ilyen üzenetet irni, bármikor, anyi ember csinálja ezt, csak te még csak most találkozol vele.... 1. vok
2009. szept. 8. 15:36
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy fizess bármit is, kamu az egész. Véletlenül nem tudsz rendelni semmit.
2009. szept. 8. 15:41
 4/6 A kérdező kommentje:
Ma küldtek ujabb felszolitàst:(
2009. szept. 17. 15:42
 5/6 anonim válasza:
Ne törődj vele! Igaza van az előzőeknek...nincs semmi bizonyítékuk...
2009. szept. 17. 17:17
 6/6 anonim ***** válasza:
ne aggodj már! :D valaki belőled szeretne megélni!! írd vissza hogy reklamáljon a gyakorikerdesek.hu- oldalon :))))
2009. szept. 17. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!