Segítség egy csúnya csaj elvette a barátnőmet tőlem? :' ( (bocsi h? írok csak miszály vmi olyat írni)
Figyelt kérdés
Van az osztályomban egy lány aki ,,elvete" a barátnőmet. Eddig mindig azzal a barátnőmmel voltam de mikor felbukkant az a csaj(Bius(nagyon ronda)) akkor egyből a kis társaságunkhoz jött és mindig a barátnőmmel(Katával) együtt van és én már katával nem tudok annyit és olyan jókat beszélégetni mint régen. Mit csináljak szerintetek? Nagyon rossz ez nekem és nem tudom miket vágjak hozzá a fejéhez! Ja meg az elég undorító dolgain nevet a kata (pl. lecsulázza, letüsszenti, mitogatja az összerágott kajáját)2013. febr. 18. 16:31
1/4 anonim válasza:
Próbáld a barátnőddel (Katával) megbeszélni a dolgot,hogy miért nem beszélget veled annyit mint régen és kérdezd meg tőle mivel jobb az a lány(Bius) mint te.És próbáld négyszemközt megbeszélni Katával a dolgot,hogy veled régóta barátnő és mit élvez,azon,hogy undorító dolgokat mond.
2/4 anonim válasza:
A barátság nem azon múlik, hogy ki mivel jobb ... csupún szimpátia és hogy értik meg egymást, ha őt jobban kedveli ne akard magad legyömöszölni a torkán ...
amúgy meg ki köze van ehez a kérdéshez ahoz a tényhez hogy a lány csúnya ?! te csak szép emberekkel barátkozol ? ennyire felszines vagy ?
3/4 anonim válasza:
Hát, vágd orrba. Mármint Biust, aki nagyon ronda, mert törött orral jobban fog kinézni.
4/4 A kérdező kommentje:
Ok akkor holnap megpróbálok beszélni vele :)
talán bejön, de ma éneken mivel a bius nem volt órán akkor egy keveset tudtamm vele beszélni, és ha olyat csináltam amit a bius vele akkor egyből rámszolt meg minden h hagyjam már békén. de legalább tudtam vele beszélni. a 3. válaszolónak küldöm h szivesen megcsinálnám h behúzok neki, de én nem vagyok azért ennyire durva.
2013. febr. 20. 17:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!