Milyen könyveket ajánlotok?
Hát olyat nem tudok, amik annyira fantasztikusak, nem szoktam ilyet olvasni, de ajánlom pl. Réti László: Célpont Párizsban című könyvét, ez ilyen nyomozós krimi, de vannak olyan részek benne, amik erotikusak és vagy fél óráig olyan merevedésem volt tőőle, hogy nem igaz...
Aztán ha szereted a tudományosabb dolgokat, akkor ott van Stephen Hawking: Az idő rövid története, ez nem annyira fantasztikus, mert a valóságot írja le, hogy hogyan keletkezhetett az univerzum, mik a fekete lyukak és hasonló kérdések, de tök jó szerintem.
Akkor van még olyan, hogy most nem jut eszembe a szerző, de Kongó a címe és egy kutatócsoport és egy túl intelligens, eddig fel nem fedezett majomfaj találkozása a lakatlan esőerdőben és azért itt is vannak izgalmak és nincs sok rizsa az elején, egy kb. 10 oldal után már kezdődik az akció.
Még ajánlom Ken Follett könyveit, pl. az ördög műve c. könyve, itt biológiai fegyverekről van szó, bár még nem olvastam ezt, de szerintem ez is tök jó lehet.
Sherlock Holmes könyvek ha úgy vesszük idõben elég nagy ugrás úgyh érzékelhetõ másik világnak
Narnia krónikái a 7.rész egy kicsit vontatott de a többi élvezhetõ
Parfüm ez is párszáz évet lép vissza az idõben elég beteg story arról szól h a faszi nõk testének az illatából megalkotja a tökéletes parfümöt aminek az illata eufóriát vált ki mindenkibõl
a Ken Folett könyvek tényleg jók bár én csak a katedrálist olvastam de erre alapozva a többi is jó lehet
ezek a könyvek megvannak pdf-ben ha szólsz átküldöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!