Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen tánc van ami jó egy 13...

Milyen tánc van ami jó egy 13 éves lánynak és nem társas?

Figyelt kérdés
Tudom h ez nem ide tartoik de nem találtam ahoa jobban illene. Abba is ha tudnátok segíteni. :D
2009. szept. 7. 21:02
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
de au iagz most h a hip hop tól kinyulna kaz izmok?
2009. szept. 8. 15:08
 12/15 anonim ***** válasza:

Valamelyest hajlékonyabb leszel a hip-hoptól.

Mégis mennyire pörgős táncot akarsz? Mert azért a szamba, a salsa is elég pörgős, és az társastánc.(meg verseny is)

2009. szept. 8. 17:50
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Ép a szambát akartam írni példának hogy társas de elég pörgős,no meg a roki:))

Amugy a hastánctol is elég hajlékony leszel,amugy miért lenne baj anyukádnak ha hajlékony lennél?Legalább nem állnak be az izületeid ha rendszeresen mozgatod őket.

2009. szept. 8. 21:41
 14/15 A kérdező kommentje:
Nem az a baja hogy hajlékony leszek hanem ő azt gondolja vagy úgy tudja hogy a hip-hop tól kinyúlik a szalagom és majd később mindenem fájni fog, de szerencsére sikerült rávennem a hip-hop-ra mert eddyik bnőm is megy,de azért még írhattok ha van vmi jó ötletetek.=)
2009. szept. 10. 15:58
 15/15 anonim válasza:
hip-hop. :)
2009. szept. 12. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!