Slavia 631-re vettem egy Tasco 4x20-as céltávcsövet. Hogyan tudnám beállítani? Bővebben lent.
Nekem is ugyanilyenem van kivéve a távcsőt márkát.
A cél amire lőni fogsz az pl lehet egy kis céltábla. A lényeg az h a céltáblát (lapot, v bármi amire lősz) amögé tegyél egy nagy osb lapot vagy kartonpapírt.
Ezt azért kell, hogy ha lősz látod, hogy hova hord a puska és úgy aszerint állíthatod majd.
A fegyvert pedig úgy kell rögzíteni, hogy fel is tud húzni anélkül, hogy elmozdulna és naggyából célozd be a céltáblát. Minden lövésnél látni fogod az eltérést h hova hord el.
Ezt egy satuba megtudod oldani. (de persze vigyázz a tusra)
Vagy van erre ilyen külön állvány ha esetleg van olyanod.
Vagy talán ha van vmi amihez oda tudod rögzíteni az asztalosoknak van ilyen gyorsfogó azzal is megoldható.
Köszönöm a választ. :D
Ez eddig rendben is van teljesen stabilan áll csak a föggőleges irányt nemtudom állítani, mert folyamatosan feléhord. Ezzel mit csináljak?
Tehát első sorban, olyan helyen kell csinálni, ahol nem fúj a szél. Vagy szélcsendben az udvaron. Hogy pontos legyen mindenféle képen.
Ha, sikerült a vízszintes hordást beállítani akkor, a függőlegest sem nehéz. Ugyanúgy kell.
Papírtábla mögé és nézed, hogy hova visz. A hoz viszonyítva állítod. Nekem is ilyen távcső van rajta. Csak az enyém Norconia. Ha, sehogy sem tudod beállítani akkor, nem a távcsővel van gond . Hanem a puska nem pontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!