Most mit érez? Van egy fiú aki végülis az osztálytársam is.
Figyelt kérdés
Szóval van egy fiú,akit nagyon szeretek.Nagyon jóban vagyunk ,sőt még legjobb barátok is.Mindent megosztunk egymással.Még jártunk is ,de már elfelejtettük.Egyik nap,amikor chateltünk kezdett szerelmes számokat küldeni és bevalta,hogy szeret.Persze azelőbb mindig vele lógtam és többször átölelt és nagyon sokszor adott puszit.Megkérdezte,hogy járunk-e berre én azt mondtam ,hogy nem,de csak azért mondtam,mert nagyon féltem,hogy elvesziteném.Azután még járt egy lánnyal de amikor szakitottak egyből elmondta.Nagyon kedves volt velem.Nagyon sokszor megpuszilt és becézgetett is és most nem tudom,hogy mit érezhet mert az imént elmondta hogy megcsókolt egy olyan lányt akit nem is ismert.Lécci segitsetek,hogy most féltékennyé akar tenni vagy tényleg csak barátként tekint rám.2013. febr. 16. 15:04
1/1 anonim válasza:
Ha látszik rajta hogy téged szeret akkor csak féltékennyé akart tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!