Mik ezek a furcsa dolgok?
Pár hete egyfolytában furcsa dolgok történnek körülöttem.
Nem ott vannak a dolgok ahova leraktam őket. ( nem vagy hülye nem felejtem el hogy mit hova tettem, más meg nem rakhatta el a családból mert mindig be van zárva a szobám ajtaja ha én nem vagyok ott) A tetőnél mindig mintha valaki motoszkálna, ( állat nem juthat be oda mert vannak ilyen védő bigyóink hogy nem tudjanak bemászni, és a ház sem régi) este mindig azt hallom mintha valaki mászkálna, és ma este pedi olyan hang volt a szobámban mintha eggy elemes játékban merülne az elem és már nem működik rendesen. Nincs semmi ilyesmi játék már a szobámban szóval ez kilőve. Úgy megijedtem hogy átrohantam a tesóm szobájába is. Soha nem voltak ilyenek, soha nem hallottam ezeket a hangokat, nem szoktam rémisztő filmeket nézni , és nem is képzelem be őket. Mi lehet ez. Esetleg egy lélek vagy egy szellem?? Vagy a hang tulajdonosa esetleg egy ufo volt?? Mert elég furcsa egy hang volt. Most lehet hogy hülyének néztek hogy ufo meg szellem?? Normális vagyok??
De én ezt tényleg komolyan gondolom... Mi lehet ez???
Történt veletek hasonló??
Azt nem tudom, hogy ez szellem lehet-e vagy valami más, de furcsa dolgok egy ideig a mi házunkban is történtek (kb 1 hónapja nem tapasztalunk ilyeneket már).
Pl.: Éjjel égve hagytuk a villanyt (bizonyos okok miatt) és reggelre le volt kapcsolva, pedig mindenki egész éjjel aludt, szóval mi nem lehettünk (és ki sem fogyott az égő, azóta is működik, és a kapcsoló "bigyóka" is lefelé állt.)
Aztán, tv-zünk a szobában, nyitva volt az ajtó, az ajtóban pedig ott voltak a papucsaink, egyszer pedig a másik szobából , mintha egy levágott kéz homályos árnyéka arrébb tette volna az egyik papucsot (ezt ketten is láttuk és ezután napokig csak egy szobában mertünk aludni.
Meg voltak még apróságok (persze a kézhez viszonyítva apróságok :D) pl., hogy a tv- magától váltogatta az adókat (családi házban lakunk, mindkét szomszéd kb 50 m-re lakik, szóval nem az ő távirányítójuk "hatott" a mi tv-nkre), aztán telefonok maguktól beléptek különböző menükbe.... ilyesmik....
Jahh, meg azt is többen tapasztaltuk a családból, hogy mintha valaki erősen megfogta volna a hátunkat, oldalunkat, megsimogattak volna.
Szóval nem nézlek hülyének, nem állítom, hogy szellem, vagy ufó, de hogy félelmetes és furcsa dolgok ezek az biztos.
biztos hogy a házból vagyis a szobámból hallom ezeket a hangokat... :S
második válaszolónak: juj hát a tiéitek azért még rosszabbak mint az enyém... hűha én kszaladtam volna a világból... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!