Mit szoktál gyűjteni?
Figyelt kérdés
2009. szept. 7. 14:21
1/10 anonim válasza:
Én sok mindent.Most pl: rengeteg porcelán babám van,nagyon sok kerámia kacsáim vannak.gyűjtöm a Dvd filmeket..rengeteg ékszereim vannak a bizsutól kezdve az aranyig.Időnként rám jön,és kiselejtezem őket,majd újra el kezdek valamit gyűjtögetni...
3/10 anonim válasza:
Tapasztalatot. :) (bocsi, ezt nem tudtam kihagyni!)
4/10 anonim válasza:
lejárt bérleteim:) 2004 októbere óta:P
6/10 anonim válasza:
Én a hülye kérdéseket a "Megválaszoltjaid" kategória alatt.
(Meg persze a lepontozásokat is.) :P
9/10 anonim válasza:
lejért bérletek,emlék tárgyak (ilyen különleges anyagból készülnek, és ha idegen helyen vagyok, midig veszek),bőrkarkötők,könyvek :)
10/10 anonim válasza:
Szerintem a gyüjtögetés egy kényszerbetegség, azért hogy jólérezzük magunkat, semmi értelme nincs egyébként. Gyerekkoromban éltem nagy gyüjtögető életmódot, matricákat, kisutókat,akciófigurákat, játékprogramokat,filmeket minden szirszart gyüjtöttem,aztán kiuntam, és kidobtam/eladtam a fenébe az egészet,mert csak porfogó volt.Ezeknek az ég világon semmi hasznukat nem láttam már egy idő után. Rájöttem,hogy gyüjtögetni tárgyakat feleselges,mert semmi használati értékük igazán az ilyen gyüjteményeknek nincs, az életem véges, nem maradnak örökre az enyémeg ugysem, halálom után meg szétszélednek,mennek a szelektívbe ugyis,vagy valami hülye szétbarmolja aki megkaparintja satöbbi, sírba az ember a testén kivül ugysem visz semmit magával. Ma már teljesen leszoktam ez efféle gyüjtésről. De bennem van az ösztön,azóta a testi fejlettségemet gyarapítom, meg a tapasztalataimat, ez egy használati értékkel bíró gyüjtési mód, ez szerintem jó.Egyébként meg zeneszámokat szoktam még gyüjteni winchesteren tárolva,mert unaloműzönek utazáskor jó szolgálatot tesznek a lejátszómon. Félteni meg nem féltek semmit olyan görcsösen,mint a kollektor emberkék,akik szinte bálványként kezelik a kollekciójukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!