Ki az a Kalmár György, aki rajta van minden Auchan-chipsen?
Figyelt kérdés
Az összes Auchanos chipsen ott van a képe, hogy szerinte "ez a chips akár díjat is érdemelhetne". Rákerestem, de a google nem hozott ki semmit.2013. febr. 15. 16:12
1/8 anonim válasza:
Én is ezt keresem, lehet bemegyek az ügyfélszolgálatra, és rákérdezek, hátha ott tudják.
2/8 A kérdező kommentje:
Na, sikerült megtudnod valamit?
2014. aug. 21. 22:33
3/8 anonim válasza:
4/8 A kérdező kommentje:
Nekem ráadásul még Kalmár sapkája is gyanús, hogy csak oda lett szerkesztve.
Itt most már az a kérdés, hogy vajon ebben az esetben létrejött-e a vásárló tudatos megtévesztése? Nyilván az volt a céljuk, hogy te is megvegyed a chipset, hiszen még Kalmár György is szereti, már pedig ha egy olyan nagy kaliberű ember is szereti, akkor ott bizony nyomaték van. Ráadásul még szarul is érzed magad, mert nem tudod, hogy ki is ő.
2017. jún. 10. 05:41
5/8 anonim válasza:
Díjat ugyan nem érdemelne, tőlem legalábbis!
Borzasztó sós, akkora megtévesztés ez, mint az ég!
6/8 A kérdező kommentje:
Na, van valami előrelépés?
2020. máj. 19. 20:06
7/8 anonim válasza:
5: Erre legalább tesznek sót és végig érzed :)
8/8 A kérdező kommentje:
Hát, ja. De sajna a hagymás-tejfölös kiszerelést egyre ritkábban látom.
2021. aug. 24. 19:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!