Lennél bkv ellenőr?
Azért, hogy megverjenek: NEM NEM SOHA
:D
Először is: nagyon nehéz bekerülni ellenőrnek :) nem vesznek fel csak úgy az utcáról.Először az ismerősöket veszik fel értelemszerűen... a másik pedig,hogy mindenki fikázza az ellenőröket,igen ám,DE! ingyen utazhatnak a fővárosban bárhová,nem kell megvenni a 10.000 ft-os bérletet.. ÁLLAMI CÉG!Nem maszek... :) a másik pedig,hogy nem nem arra képezik ki az ellenőröket,hogy büntessenek.Ez is benne van a munkakörükben,az,hogy a suttyó utas képtelen megvenni a jegyet,magára vessen ha megbüntetik...,de most komolyan.Sok utas fel van háborodva,ha megbüntetik...miért nem vesznek jegyet?Vagy akkor nem kell BKV-val utazni... a másik pedig,hogyha ellenőr vagy,fel kell venni a fapofát és ennyi.Nem kell visszaszólni és beszélgetni az utassal.Marha egyszerű.
Szóval én igen,lennék ellenőr,nő vagyok és innen szivesebben mennék majd GYES-re,mert mégis csak állami cég és azért itt van feljebb jutási lehetőség,nem úgy mint egy bolti alkalmazottnak.Ja és mellesleg jól fizetnek az ellenőröknek :).... a másik meg,hogy tapossák egymást...talán normálisan kellene a munkájukat végezni,aki normálisan dolgozik az nem is bukik...nem kell spanolni mélyebben a kolegákkal és nincs baj. Elég sok embernek fogalma sincsen arról,hogyan zajlik a valódi élet ott. Én most várok arra,hogy legyen felvétel. Mindenki szidja a BKV-t mégis rengetegen utaznak vele.Ja és mindenki aki lehurrogta az ellenőri melót annak üzenem,hogy ti fizetitek az ellenőröket (is) :D. Igaz,hogy nem egy álom meló...Sőt!de mindent meg lehet szokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!