Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan érhetem el hogy a...

Hogyan érhetem el hogy a kiselőadásom érdekes legyen?

Figyelt kérdés
Etika órára a pénzről készítek előadást. Mivel nem akarom, hogy unalmas legyen próbálok minél több érdekességet belerakni (pl. a világ leggazdagabb embere, jól és rosszul fizető munkák stb). Mit írhatnék még bele, ami érdekelheti az én korosztályomat a pénzzel kapcsolatban? Valamint hogy hozzam össze a pénzt és az etikát? Gondoltam, h lehetne vmi játék a pénzzel kapcsolatban, amibe bevonom az osztályt, de nincs ötletem. :s Segítség! 18/L

2013. febr. 14. 16:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Csinálj tűzriadót! :)
2013. febr. 14. 17:01
 2/3 A kérdező kommentje:
valami értelmesebb ötlet? :)
2013. febr. 14. 17:56
 3/3 anonim válasza:
Egy powerpointos előadás mindig feldobja az egészet. Próbálj képeket régről is most beletenni, és szerintem a pénznyomtatás menete is érdekes lehet, mert sokan nem tudják,hogy megy ez. Az etikával pedig,h az emberek életében milyen szerepet tölt, mekkora jelentősége van. (Ami persze nem nagy kérdés) sok sikert!!
2013. febr. 14. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!