Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mitől lesz halkabb egy autó...

Mitől lesz halkabb egy autó motor hangja?

Figyelt kérdés
Igazából azt szeretném megtudni,hogy hogyan lehet csillapítani az autó motorjának a hangját,hallottam már motorháztető hangszigetelését,dehát szerintem az nem nagyon lehet hasznos
2013. febr. 14. 12:00
 1/5 dirtboy ***** válasza:

már miért ne lenne hasznos, csak hát nem csak a háztetőt kell hanem körbe az egészet kéne főleg a sofőr oldali falat,akkor tuti nem halasztódna annyira.

padlólemezre is szoktak hangszigetelőt rakni.

2013. febr. 14. 12:28
 2/5 A kérdező kommentje:
és ezt hogyan szokták csinálni?? gondolom a motort nem kell kivenni hozzá :D
2013. febr. 14. 15:57
 3/5 dirtboy ***** válasza:
jó kérdés,nem tudom,sosem csináltam sem csináltattam
2013. febr. 14. 22:40
 4/5 gkol1 válasza:
KEzd egy olaj cserével és mindjárt csendesebb lesz a hangszigeteléshez pedig nem kell egyetem kiszabod felragasztod és ennyi de a kipufogót is nézd meg a dobot meg a többi részét nem e lukas,a kipufogó tömítést is nézd meg alapjáraton van gép egy zsepivel meg nézed nem e szökik a cucc.Ha ezeket megcsinálod csendesebb lesz.
2013. febr. 20. 12:22
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi :) bár én csak magát a motorteret akarom "lehalkítani" egy kicsit,olajcsere kb 2000 km-el ezelőtt volt,és múlt héten cseréltettem ki az egész kipufogó rendszert,szal nem hiszem hogy annak lehetne baja
2013. febr. 21. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!