Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hatalmas bűntudatom van. Mit...

Hatalmas bűntudatom van. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Még pár éve amikor kicsi voltam, tettem olyat amit úgy érzem nem lett volna szabad. Nem tudtam, hogy bármi baj lehet esetleg belőle. Igazából nagyon sokan csinálnak ilyet, de nekem hatalmas bűntudatom van. (nem szeretném elmondani mi az, de nem nem feküdtem le senkivel, nem ilyenre gondolok.) Mit tegyek? Hányinger gyötör és napok óta szinte semmit nem bírok legyűrni a torkomon. Segítsetek kérlek!
2013. febr. 13. 18:12
 1/2 anonim válasza:
Attol függ hogy mt tettél... Hakis pitiáner dolgot akkor nem kel aggódnod mivel még gyere voltál és elnézik neked....Ha valami komolyat vagy szánalmasat vagy undorítót akkor pedig szembe kell nézned vele, és ha megbántottál vele valakit akkor pedig ki kell engesztelned.
2013. febr. 13. 18:41
 2/2 anonim ***** válasza:
Részletek nélkül, nem lehet semmilyen tanácsot adni.Főleg hogy nem ismerjük, a körülményeket és az eseményeket.
2013. nov. 4. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!